Type:
Permanent employment
Location:
Rotterdam
Education:
Bachelor (EQF 6), Master (EQF 7)
Published:
17/11/2020
Status:
Open
Apply before:
15/03/2021
Hours p/wk:
40

Description:

Jouw Profiel
Je bent analytisch sterk, een goede teamplayer en bezit sterke sociale vaardigheden. Je ziet het als een uitdaging om complexe vraagstukken te doorgronden en bent bereid daarvoor diep te graven en je te verplaatsen in de verschillende belangen die spelen. Kernwoorden zijn: slim, creatief, enthousiast, kritisch en resultaatgericht. Wij zijn op zoek naar top academici met bij voorkeur een economische, financiƫle of technische achtergrond. Daarnaast is een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal vereist.

 

 

Wat bieden wij
Als consultant bij Policy Research werk je elke dag mee aan het oplossen van complexe strategische vraagstukken voor de top van overheden en bedrijven. Je komt te werken in een gedreven en hecht team van jonge professionals. Je krijgt een takenpakket met veel verantwoordelijkheden en de mogelijkheid om je ondernemerschap verder te ontwikkelen. Wij bieden daarnaast een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket en goede doorgroeimogelijkheden.

 

 

Join us
Herken je jezelf in het beschreven profiel, aarzel dan niet om ons je cv en motivatiebrief te bezorgen zodat we kunnen nagaan of er een match is. Studeer je dit jaar af, solliciteer dan voor de functie van junior consultant. In dat geval ontvangen we ook graag je studieresultaten van de voorbije 2 jaren. Heb je al enige jaren werkervaring, contacteer ons dan voor de functie van (senior) consultant.

 

Voor Nederland stuur je sollicitatie naar info@policyresearch.nl