Keywords:
Security, Urban, beveiliging
Type:
Permanent employment
Location:
Delft
Education:
MBO-4/HAVO/VWO (EQF 4), MBO-3 (EQF 3), MBO-2/VMBO-kader/VMBO-GL/VMBO-t (EQF 2), MBO-1/VMBO-BB (EQF 1)
Published:
28/11/2017
Status:
Open
Apply before:
01/06/2018
Hours p/wk:
36

Description:

Je werkplek
Je gaat werken bij de afdeling Vergunningen, Toezicht en Handhaving. Delft is je werkplek, van de binnenstad tot recreatiegebied de Delftse Hout. In uniform en op je mountainbike doorkruis je de stad. Samen met een team van 30 collega’s, ben je enthousiast en gemotiveerd om Delft schoon, heel en veilig te houden. Zelden zit je achter een bureau, hooguit voor wat administratie.
 
Je rol
Je speelt een belangrijke rol in het leefbaar houden van onze prachtige stad. Bijvoorbeeld bij het handhaven van de gemeentelijke regelgeving bijvoorbeeld het gebruik van de openbare ruimte, evenementen, als jongeren overlast veroorzaken of bij het dumpen van afvalstoffen. Bovendien ben je vraagbaak voor onze vele toeristen (een half miljoen!). Een afwisselende baan met veel contacten met de meest uiteenlopende mensen.
 

Over jou
Je profiel
Je bent iemand met natuurlijk gezag die kan overtuigen. Zelfverzekerd en goed bij conflicten. Maar ook klantgericht en dienstverlenend. Je kunt zelfstandig werken, maar ook samenwerken. En natuurlijk is je conditie prima. Werken in rooster is geen probleem, net als diensten in het weekend of ’s avonds tot 00.00 uur.
Verder heb je:

 • Een MBO-diploma (Handhaving en/of Toezicht);
 • BOA-diploma;
 • Bij voorkeur ervaring in de handhaving;
 • Rijbewijs B;
 • Een Verklaring Omtrent Gedrag;
 • Daarnaast spreek  je redelijk Duits en Engels.

Wat we bieden
Ons aanbod
Wat kun je van ons verwachten:

 • Het salaris is, afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring, maximaal € 2.913,-- bruto per maand bij een 36-urige werkweek (schaal 7). Na kantoortijd geldt een onregelmatigheidstoeslag;
 • Na een proeftijd van één jaar is een vast dienstverband mogelijk;
 • Betaald ouderschapsverlof en individueel keuze budget;
 • Sportief uniform en mountainbike op jouw maat;
 • Je krijgt een medische- en sportkeuring.


Delft. Laat zien wat je kan
Delft, een stad van contrasten. Tot ver in het buitenland beroemd om de prachtige, historische binnenstad (en om Delfts blauw). Maar ook om innovatieve kenniscentra als de TU, TNO en Deltares. Een stad van monumenten en experimenten.
Delft heeft een rijke historie én is, mede door tienduizenden studenten, jong gebleven. De jongste oude stad van Nederland. Vernieuwing is al eeuwenlang onderdeel van het DNA van Delft. Ook vandaag kijkt de stad reikhalzend uit naar morgen. Het bepaalt de agenda van het bestuur en de gemeentelijke organisatie. Spraakmakende infrastructurele projecten, sociale en bestuurlijke vernieuwing. De organisatie omarmt nieuwe inzichten en creatieve oplossingen.


Contact
Meer informatie of direct solliciteren
Voor meer informatie neem je contact op met Jeroen Molenaar (06-2299 6784), seniormedewerker Toezicht en Handhaving.
 
Om te solliciteren kun je, via onderstaande button jouw motivatie en CV uploaden.
 
Aanstelling vind plaats onder voorbehoud van een medische keuring en het overleggen van een VOG.