Type:
Permanent employment
Location:
Den Haag
Education:
Associate degree (EQF 5)
Published:
12/10/2022
Status:
Open
Apply before:
21/10/2022
Hours p/wk:
37

Description:

Wat ga je doen?

Als Docent Beveiligingsvakken en Loopbaanoriëntatie en -begeleiding (1 fte) voor het team Beveiliger 2, bereid jij onze studenten voor op hun toekomst in de maatschappij. Dit doe je door onderwijs vorm te geven en voor onze studenten het verschil te maken. Bij ROC Mondriaan zien we graag dat jij studenten uitdaagt. Bijvoorbeeld door studenten te inspireren met een verhaal uit de praktijk. Zo leid je jongvolwassenen op tot vakmensen.
 
Jij bent een positieve Docent Beveiligingsvakken en Loopbaanoriëntatie en -begeleiding die ROC Mondriaan komt versterken op onze School voor Orde en Veiligheid. Het team Beveiliging 2 heeft met elkaar de nieuwe opleiding Beveiliging 2 ontwikkeld. Het is een relatief kleine opleiding, waardoor er veel betrokkenheid is bij de studievoortgang van alle studenten. Vanaf de Helenastraat in Den Haag: 
 • verzorg je het onderwijs van beveiligingsvakken en de lessen Loopbaanoriëntatie en -begeleiding;
 • draag je bij in het ontwikkelen en vernieuwen van het onderwijs n.a.v. ontwikkelingen in de branche;
 • coach en begeleid je studenten bij de uitvoering van het leertraject;
 • onderhoud je contacten met ouders/verzorgers/werkveld;
 • verwijs je studenten zo nodig door naar tweedelijns hulpverlening;
 • begeleid je projecten en evenementen die in het weekend en of de avond kunnen plaats vinden.
Voorop staat dat de theorie aansluit op de praktijk. Op die manier kunnen onze studenten het maximale uit jouw lessen halen voor hun toekomst.

Jouw werkplek

School voor Orde en Veiligheid

We zijn de grootste opleider voor middelbaar beroepsonderwijs in regio Haaglanden met onder meer 230 opleidingen, ruim 20.000 mbo-studenten en 5.000 cursisten educatie en volwassenonderwijs. Mondriaan leidt zijn studenten op tot vakmensen: goed voorbereid op een vervolgopleiding en de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.
Daarnaast draagt Mondriaan bij aan de ontwikkeling van zijn studenten tot verantwoordelijke burgers. Zo vinden onze studenten een waardevolle plek in de maatschappij en dragen ze bij aan de economische en sociale groei van de regio.Naast opleider zijn we een stabiele en betrokken werkgever voor circa 2.400 medewerkers. Elke medewerker brengt een eigen achtergrond en talent mee. Met elkaar bereiden we jongeren voor op de arbeidsmarkt van morgen.

Binnen ROC Mondriaan vind jij jouw plek bij de School voor Orde en Veiligheid. Wij zijn een school met geüniformeerde beroepen en we hebben orde en veiligheid hoog in het vaandel staan. Wij verzorgen de opleidingen Particuliere beveiliger (niveau 2), Beveiliger (niveau 3), Handhaver Toezicht en Veiligheid (niveau 3), een brugjaar Beveiliger voor de Koninklijke Marechaussee (niveau 2), Aankomend medewerker Grondoptreden (niveau 2) Aankomend onderofficier grondoptreden (niveau 3) en kopopleiding Leidinggeven op basis van Vakmanschap (niveau 4). Al innoverend werken we er aan om ons onderwijs elke dag beter te laten aansluiten bij de veranderende groep jonge en diverse talenten die we binnen krijgen.

We hebben een enthousiaste docententeam met een gezonde mix van jonge en ervaren docenten. De school kenmerkt zich door duidelijkheid en structuur voor de student en intensief contact met student en werkveld. Er wordt continu gekeken naar het aansluiten van de opleiding op een werkveld dat in beweging is. De sfeer binnen onze school is positief, zowel de student als docent voelt zich betrokken.
 

Wat wij van je vragen

Je bent meer dan een Docent Beveiligingsvakken en Loopbaanoriëntatie en -begeleiding. Vooral omdat je studenten een veilig gevoel geeft. Dat in combinatie met jouw praktijkgerichte instelling en ontwikkelingsdrang om het onderwijs te verbeteren, maakt jou de docent van morgen. Daarnaast beschik je over:
 • een tweedegraads bevoegdheid of een afgeronde relevante hbo opleiding en een Pedagogisch Didactische Getuigschrift of de bereidheid om jouw lesbevoegdheid te halen;
 • minimaal drie jaar ervaring in de veiligheidsbranche of grote affiniteit met het beroep beveiliger;
 • recente onderwijservaring en affiniteit met de doelgroep;
 • kennis van pedagogische en didactische methoden en technieken.

Wat krijg je van ons

Onderwijs voor de toekomst maken we samen. Voor jouw inzet als Docent Beveiligingsvakken en Loopbaanoriëntatie en -begeleiding bij ROC Mondriaan kun je rekenen op de volgende arbeidsvoorwaarden (o.b.v. een 37-urige werkweek):
 • een bruto maandsalaris tussen € 3.086,- en € 4.615,- (schaal LB). Doorgroei naar schaal LC behoort tot de mogelijkheden;
 • startdatum zo spoedig mogelijk en na een jaar dienstverband uitzicht op een vast contract;
 • een persoonlijk ontwikkelingsbudget van € 500,- per jaar om te blijven groeien in je vak;
 • een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • minimaal 30 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
 • een laptop;
 • zodra je bij ons in vaste dienst bent, de mogelijkheid om gebruik te maken van bijvoorbeeld een fietsenplan of bedrijfsfitness.
We hebben je nog meer te bieden. Bekijk al onze arbeidsvoorwaarden via www.rocmondriaan.nl/mondriaan-als-werkgever.
 

Wil je meer weten over deze vacature?

Tijd om hét verschil te maken voor onze studenten als Docent Beveiligingsvakken en Loopbaanoriëntatie en -begeleiding. Reageer vóór 21 oktober 2022, daarna is de vacature gesloten. Ook goed om te weten:
 • vragen over de vacature kun je stellen aan mevrouw B. Tiryaki, schooldirecteur via 088-666 1401;
 • wacht niet met solliciteren tot de sluitingsdatum, we kunnen kandidaten tussentijds benaderen;
 • we vragen zowel een referentie als een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) van je;
 • een assessment en/of proefles kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure;
 • deze vacature is zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.