Type:
Permanent employment
Location:
Den Haag
Education:
Bachelor (EQF 6)
Published:
10/04/2017
Status:
Open
Apply before:
01/06/2017
Hours p/wk:
40

Description:

Breng jij je passie voor cyber security over aan onze studenten en combineer je lesgeven met coole projecten in een van onze labs?

 

De Haagse Hogeschool heeft als enige hogeschool het Centre of Expertise Cyber Security waarbinnen samen met partners uit het bedrijfsleven, andere kennisinstellingen en overheden onderzoek, ontwikkeling van opleidingen en bij- en nascholing op het gebied van Cyber Security plaatsvindt. Daarnaast heeft de Hogeschool als organisatie zelf ook een aantal cyber security uitdagingen de komende jaren.

 

De functie

 • het verzorgen en ontwikkelen van onderwijs op basis van (eigen) onderzoek op het gebied van information security en cybersecurity;
 • en daarbij ook:

          - het begeleiden en coachen van studenten bij projecten, stage en afstuderen;

          - het verzorgen van studieloopbaanbegeleiding;

          - het begeleiden van studenten bij het uitvoeren van onderzoek;

 • Je eigen kennis continue op pijl houden door

          - Je (indien nodig) bij te scholen in de cyber security door bijvoorbeeld een master Cyber Security, die we samen met de TU Delft en de Universiteit Leiden hebben ontwikkeld, te volgen

          - Mee te werken aan onderzoeksprojecten (lectoraten, zwaartepunten). In dit kader is een academisch promotietraject mogelijk.

 • Zorgen voor een stroom aan nieuwe onderzoeks- en onderwijsontwikkelingsopdrachten vanuit het netwerk van samenwerkingspartners en die samen met een team docenten- en onderzoekers oppakken / leiden.

Het is mogelijk om in overleg accenten aan te brengen in bovenstaande werkzaamheden, om zodoende jouw talenten maximaal te benutten.

 

Wij vragen

 • afgeronde masteropleiding op een relevant vakgebied (of bereid deze af te ronden);
 • ervaring als security architect en/of security officer,
 • gedegen kennis van- en interesse in actuele ontwikkelingen op het terrein van Cybersecurity;
 • een didactische bevoegdheid of de bereidheid die te behalen;
 • goede communicatieve vaardigheden, inclusief coachingsvaardigheden;
 • enthousiasme over het werken met jonge professionals;
 • goede kennis van de Engelse taal.

Wij bieden

 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-HBO.
 • Het salaris voor deze functie bedraagt maximaal 4.661,12 bruto per maand (schaal 11) bij een volledige werkweek (exclusief 8% vakantietoeslag en een 13de maand).
 • Aanstelling vindt plaats in tijdelijke dienst voor de periode van één jaar met uitzicht op verlenging.

De sollicitatieprocedure

Reageren kan tot en met 1 juni 2017. Voor inhoudelijke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met dhr. Hans Kox via email: h.kox@hhs.nl.

Voor meer informatie over de sollicitatie procedure kun je contact opnemen met Marcel van Rijn, resourcing adviseur, via +31 (0)6 – 47103115 of m.vanrijn@hhs.nl.

 

Onze organisatie

De Haagse Hogeschool wil haar studenten optimaal voorbereiden op de kennissamenleving van de 21e eeuw. Niet alleen in hun rol als hoger opgeleide professional, maar zeker ook in hun rol als wereldburger. Het profiel van Den Haag als grote stad is daarin bepalend, met als belangrijke ingrediënten: globalisering, complexiteit, fragmentatie en ‘superdiversiteit’.

 

De Faculteit voor IT & Design verzorgt onderwijs aan 2200 studenten van 6 richtingen en bestaat uit twee bacheloropleidingen en heeft daarnaast een Center of Expertise Cyber Security. De faculteit biedt eigentijds onderwijs vanuit drie vestigingen in Den Haag, Delft en Zoetermeer met ieder een eigen karakter.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld