Keywords:
Education Market
Type:
Permanent employment
Location:
Zoetermeer
Education:
Bachelor (EQF 6)
Published:
18/10/2018
Status:
Open
Apply before:
18/12/2018
Hours p/wk:
40

Description:

Ben jij een kenner op het gebied van Information Security Management?  Cybersecurity specialist? Heb je daarnaast oog voor kwaliteit en krijg je energie van het verder helpen van anderen en maximale talentontwikkeling van (aanstaande) professionals?
 
Voor de opleiding HBO ICT van de Haagse Hogeschool zoeken we een docent Security Management / een cyber security expert voor onze locaties in Zoetermeer (in de Dutch Innovation Factory: http://www.dutchinnovationfactory.com/ en Den Haag.
 
De functie

Wij zijn op zoek naar een docent die onze studenten verder helpt binnen de differentiatie Information Security Management. Je begeleidt studenten bij het werken aan projecten, waarbij je een rol speelt in zowel het aanscherpen van de vaardigheden van studenten op het vlak van governance, architectuur, onderzoek, security en  ‘21st century skills’.
Ook verzorg en ontwikkel je onderwijs op basis van (eigen) onderzoek op het gebied van information security en cybersecurity.
Je krijgt hierbij volop de gelegenheid je vakkennis bij te houden door jezelf (indien nodig) bij te scholen in de cyber security door bijvoorbeeld de master Cyber Security te volgen die wij samen met de TU Delft en de Universiteit Leiden hebben ontwikkeld. Daarnaast kun je meewerken aan onderzoeksprojecten bij lectoraten en is het mogelijk aan te schuiven bij het Centre of Expertise Cyber Security.
 
Wij vragen…

 • Enthousiasme over het werken met jonge professionals;
 • Een afgeronde masteropleiding op een relevant vakgebied (of bereidheid deze te gaan volgen);
 • gedegen kennis van- en interesse in actuele ontwikkelingen op het terrein van Cybersecurity;
 • een didactische aantekening of de bereidheid die te behalen;
 • goede communicatieve vaardigheden, inclusief coachingsvaardigheden;
 • goede kennis van de Engelse taal.

Het is mogelijk om in overleg accenten aan te brengen in bovenstaande werkzaamheden, om zodoende jouw talenten maximaal te benutten.
 
Wij bieden…
…een dynamische werkomgeving waarin je jouw passie voor security kunt overbrengen aan onze studenten en jezelf in de breedte verder kunt ontwikkelen. Je combineert lesgeven met interessante projecten, je ontwerpt nieuwe les vormen waarbij het binnenhalen van de praktijk vanuit het werkveld in de klas een grote rol speelt. Daarnaast krijg je de gelegenheid je kennis verder te verdiepen in de richting van jouw persoonlijke interesses. 
 
Wij zijn een grote opleiding: binnen HBO ICT zijn ongeveer 100 docenten werkzaam, die verspreid over 3 locaties onderwijs aanbieden. Er wordt onderling overlegd, gespard, ontwikkeld en aangepast. Wij zijn gevestigd in Delft, Zoetermeer en Den Haag.
Verder bieden wij:

 • Arbeidsvoorwaarden conform cao-hbo;
 • Afhankelijk van ervaring wordt je ingeschaald. Het salaris bedraagt minimaal €3.392,46,- en maximaal €4.661,12 bruto per maand (schaal 11) bij een volledige werkweek (exclusief 8% vakantietoeslag) Dit is exclusief de cao-verhogingen per 1 september 2018 (2,5%) en 1 april 2019 (2,4%)
 • Een aanstelling van 1,0 fte, in tijdelijke dienst voor de periode van één jaar met uitzicht op verlenging
 • Een uitbetaling van een eindejaarsuitkering;
 • Een ruime verlofregeling van ongeveer 53 dagen bij een fulltime aanstelling, inclusief de verplichte vrije dagen en nationale feestdagen.   
 • Een goed te bereiken werkplek Zoetermeer, via zowel de auto (ruime parkeergelegenheid), als met de trein (naast station Holland Spoor)
 • De ruimte en middelen voor professionele en persoonlijke ontwikkeling;
 • The Lighthouse: een platform voor ontmoeting, inspiratie en innovatie van De Haagse Hogeschool met een afwisselend programma voor lezingen, symposia, inspirerende verhalen, discussie en debat, workshops, tentoonstellingen, films, performances;
 • Verdieping, door middel van het volgen van symposia, lezingen en cursussen;
 • Een groot netwerk en dynamische omgeving, te midden van jonge, gedreven studenten en medewerkers binnen het hoger onderwijs in een grootstedelijke context, nationaal en internationaal.
 • Een aanstelling in tijdelijke dienst voor de periode van één jaar met uitzicht op verlenging;
 • Uitstekende studiefaciliteiten in tijd en geld. 

Wil je meer weten over werken bij De Haagse?
Jonge mensen voorbereiden op de toekomst, dat doet De Haagse Hogeschool. We delen onze kennis en geven studenten bagage mee waarmee ze stevig in hun schoenen staan. Dat doen we met drie centrale thema’s: wereldburgerschap, internationalisering en netwerken. Studenten kunnen hierdoor bewust kijken naar de wereld om hen heen. Hun leven lang.
Als hogeschool staan we midden in de samenleving en we willen daarvan ook een afspiegeling vormen. Naast onze diversiteit aan studenten, hecht De Haagse Hogeschool waarde aan een divers personeelsbestand. De Haagse Hogeschool streeft een inclusieve campus na met een diverse studentenpopulatie- én medewerkerspopulatie waarin gelijke kansen centraal staan.
 
De sollicitatieprocedure
Heb je interesse in deze rol? Dan horen wij graag van je. Je kunt solliciteren met cv en motivatiebrief via onderstaande button.
We zijn doorlopend op zoek naar nieuwe collega’s en daarom staat deze vacature voor langere tijd geopend. Gespreksrondes zullen op meerdere momenten plaatsvinden. 

Onze contactgegevens
Voor inhoudelijke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Dave Stikkolorum (Teamleider HBO ICT) via 06-89990491 of d.r.stikkolorum@hhs.nl. Wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Resourcing, 070-445 8612

Solliciteren kun je doen via de sollicitatiebutton, op deze emailadressen worden geen sollicitaties in behandeling genomen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.