Keywords:
Engineering, Defense
Type:
Permanent employment
Location:
Den Haag
Education:
Associate degree (EQF 5), Bachelor (EQF 6)
Published:
29/08/2019
Status:
Open
Apply before:
12/09/2019
Hours p/wk:
38

Description:

Als engineer elektrotechniek ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van multidisciplinaire deelprojecten en deelprojectleiding. Je coördineert, adviseert en controleert interne teams en derden bij complexere installaties of situaties tijdens de uitvoering, en stelt deze teams ook samen. Denk je dat een team opgeschaald moet worden? Of zijn er specialisten nodig? Dan heb je hierover contact met de tak civiele techniek.

 

Daarnaast houd je je bezig met aanbestedingspakketten en deelcontracten voor architecten en adviesbureaus. Adviseren bij onderhandelingen over programma’s van eisen (PvE) hoort bij je werk en tijdens de aanbestedingsprocedure bewaak je de PvE en prijsaanbiedingen. Ook stel je de stukken samen die onder meer nodig zijn voor onder meer de welstand-, bouw- en aanlegvergunningen. En je beheert een gedetailleerde projectadministratie.

 

Je werkt aan instandhoudingsprojecten, ontwerpt nieuwbouwprojecten en veiligheidsplannen voor gebouwen en terreinen, en maakt bestekken, kostenindicaties en begrotingen. Verder geef je advies over duurzame en kostenbesparende elementen. Een andere taak is het doen van onderzoeken en het houden van inspecties naar werktuigbouwkundige installaties. De resultaten daarvan analyseer, verwerk en interpreteer je. Contacten heb je onder meer met afdelingshoofden en directieleden (over de voorbereiding en uitvoering van projecten en studies), met eigenaren van terreinen en gebouwen (over de uitvoering van projecten), met contractors en architectenbureaus (over het uitvoeren van studies en afstemmen met de werkvoorbereiding en –uitvoering) en met (inter)nationale Defensieonderdelen in België en Duitsland (vanwege gezamenlijk gebruik van specifieke locaties van specifieke locaties van NATO).

 

 

Wie zoeken we

 • Je hebt een hbo-opleiding elektrotechniek.
 • Je hebt minimaal drie jaar ervaring in een soortgelijke functie en ervaring met het werken in een internationale omgeving.
 • Je hebt zeer goede kennis van geautomatiseerde systemen, zoals SAP, Microsoft Project en Exact.
 • Je hebt kennis van het SAP-automatiseringsprogramma GFEBS, Wide Area Work Flow, Contractor Manpower Reporting Application en digitale tekenprogramma’s.
 • Je hebt algemeen theoretische en praktisch gerichte kennis van primair elektrotechniek en secundair bouw- en werktuigbouwkunde.
 • Je hebt kennis van methodes en technieken van (deel)projectleiding.
 • Je hebt inzicht in organisatorische, procesmatige en vakinhoudelijke samenhangen (van de deelprojecten) binnen het project in relatie tot stakeholders binnen het internationale bedrijfsleven.
 • Je hebt kennis van veiligheidssystemen, begrotingstechnieken en van bestekken, werktuigbouw-, installatie- en bouwkundige tekeningen.
 • Je hebt kennis van de Nederlandse, Europese en Amerikaanse wet- en regelgeving.
 • Je bent vaardig in het mondeling en schriftelijk communiceren in (technisch) Nederlands, Engels en Duits en je kunt Nederlandse, Amerikaanse, Belgische en Duitse voorschriften, normen en wetten analyseren en interpreteren.
 • Je bent vaardig in het leiden van deelprojecten en leveren van bijdragen aan het voorbereiden, implementeren en uitvoeren van projecten.
 • Je bent vaardig in het signaleren en analyseren van informatie, gegevens en het leggen van verbanden.
 • Je bent vaardig in het inhoudelijk toelichten van deelprojecten en bijbehorende resultaten, en het inhoudelijk adviseren als het gaat om aanbestedingen.
 • Je hebt goede contactuele en communicatieve eigenschappen, kunt zelfstandig en accuraat werken, bent standvastig en je kunt goed onderhandelen.
 • Je bent integer en representatief, en je hebt een klantgerichte instelling.
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B.

 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisniveau schaal 9
Minimum salaris: €2.800 bruto per maand
Maximum salaris: €3.900 bruto per maand
Dienstverband Vaste aanstelling (eventueel met een proeftijd)
Aantal uren per week 38
Plaats Schinnen, Limburg

 

Interesse? Klik op de 'more information'-button bovenaan de pagina om te solliciteren.