Keywords:
Interface
Type:
Permanent employment
Location:
Utrecht
Education:
Associate degree (EQF 5)
Published:
06/07/2021
Status:
Open
Apply before:
23/03/2023
Hours p/wk:
40

Description:

Ben jij een front-end developer met uitstekende design skills en wil je graag een bijdrage leveren aan het verbeteren van informatiebeveiliging bij organisaties wereldwijd? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

 

Guardian360 zoekt ter uitbreiding van het bestaande development team een front-end developer met voorliefde voor design.

 

Jouw rol:
Als front-end developer ga jij je focussen op het uitbreiden, optimaliseren en verduidelijken van het dashboard en de verschillende flows binnen het Guardian360 Lighthouse platform. Je weet wat ervoor nodig is om (complexe) data te visualiseren en durft jouw visie over waar ons dashboard naartoe gaat te delen met collega’s en onze platinum partners. Je bouwt verschillende prototypes en houdt je bezig met het uitdenken van flows voor veelvoorkomende handelingen. Je denkt mee over het uitbreiden en verbeteren van de reporting en altering mogelijkheden en stemt jouw bevindingen af met Software Engineer collega’s Vincent en Dick. Ons software engineering team is relatief klein, waardoor de lijnen kort zijn, dus je kunt op jouw vakgebied snel een belangrijke en waardevolle plek innemen binnen Guardian360.

 

Wat breng je mee?

 • Een opleiding op hbo-niveau in de richting van Informatica, Communicatie & Multimedia Design of vergelijkbaar;
 • Minimaal twee jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Deze rol is geschikt voor een professional die minimaal eind junior/begin medior is op dit vakgebied en zelfstandig aan de slag kan gaan;
 • Ervaring met Javascript, SASS, VueJS, VueX, Vuetify, Webpack (Typescript is een pré);
 • Ervaring met verschillende test frameworks zoals Jest and Cypresss voor unit, feature, e2e en browser testing;
 • Je bent op de hoogte van huidige en komende versies en features van Javascript;
 • Je kunt met een editor net zo gemakkelijk uit de voeten als een IDE;
 • Ervaring met Photoshop, Illustrator, XD of vergelijkbare tools is een pré.

Daarnaast zijn de competenties samenwerken, effectief en transparant communiceren, klantbetrokken zijn, analytisch denken, creativiteit tonen en leervermogen belangrijke competenties om in deze functie succesvol te kunnen zijn. Uiteraard is het daarnaast uitermate belangrijk dat je bewust bent van het belang van informatiebeveiliging.

 

Wat bieden we jou?

 • De mogelijkheid om wereldwijd impact te maken;
 • Een hecht en gedreven team;
 • Veel vrijheid om je front-end visie vorm te geven en te implementeren;
 • Een salaris dat recht doet aan je kennis en ervaring;
 • De mogelijkheid om zelf te bepalen waar je je werkzaamheden uitvoert;
 • De mogelijkheid om zelf je laptop of werkstation uit te kiezen;
 • Maandelijkse stoelmassage;
 • Onbeperkt gebruik van onze Academy;
 • Onbeperkt gebruik van de gym in Utrecht;

Gezellige borrels, lunches en andere (teambuilding) activiteiten.

 

Over Guardian360
De missie van Guardian360 is om op rebelse wijze de rechtvaardigheid op de digitale infrastructuur te verhogen. We vinden het namelijk onrechtvaardig dat organisaties en mensen geïnvesteerd hebben in IT-middelen en dat ze deze niet kunnen gebruiken zonder bang te zijn voor criminelen. We geven invulling aan deze missie door een softwareplatform te ontwikkelen dat mensen wereldwijd in staat stelt om ‘in control’ te komen van hun informatiebeveiliging. Dat betekent dat verantwoordelijken voor “de business” in staat gesteld worden om risicobeheersing uit te voeren. Verantwoordelijken voor de “IT” worden in staat gesteld om die technische handelingen uit te voeren die nodig zijn om de informatieveiligheid te verhogen. Het rebelse zit erin dat we echt op een andere manier werken, kritisch zijn op steeds maar meer functies en data en dat we soms simpelweg een andere keuze maken dan andere partijen in onze branche.

 

Onze collega’s bepalen zelf hoeveel dagen per week ze thuis werken en op kantoor zijn. Het hoofdkantoor van Guardian360 bevindt zich in Utrecht en is goed bereikbaar via het openbaar vervoer, met de fiets en met de auto. Ook is het mogelijk om op een van de kantoren in Rotterdam, Eindhoven, Bodegraven of Zwolle te werken. Onze kantoren zijn van alle gemakken voorzien: goede koffie, thee, club mate, in hoogte verstelbare bureaus, samenwerkruimten, concentratieruimten en gym.

 

Interesse?
Stuur jouw beknopte motivatie en CV in via jobs@guardian360.nl. Bel of mail Nanda als je nog vragen hebt over de functie.  Wie weet tot snel!