Keywords:
Cyber, ICT
Type:
Permanent employment
Location:
Utrecht
Education:
Bachelor (EQF 6), Master (EQF 7)
Published:
19/06/2019
Status:
Open
Apply before:
12/08/2019
Hours p/wk:
40

Description:

Als Frontend Ontwikkelaar realiseer je producten en diensten die binnen het online domein van de KvK vallen. KVK wil dienstverlening van het hoogste niveau aanbieden die exact tegemoetkomt aan de wensen en behoeften van onze ondernemers. Dankzij de nieuwste technische ontwikkelen binnen ICT, waar. jij als Frontend ontwikkelaar aan meewerkt, kunnen we de groeikansen van ondernemers maximaal ondersteunen.

Jouw kracht
Als Frontend ontwikkelaar heb je ervaring met het werken  in disciplinaire SCRUM-teams, met de bouw en het onderhouden en vernieuwen van applicaties in een .net omgeving. Daarnaast heb je ervaring  met unit- en systeemtests en het schrijven van scripts voor installaties


Wat we vragen

KVK werkt volgens de Agile en Scrum methodiek. Onze Frontend Ontwikkelaar maken deel uit van scrum teams wat o.a. bestaat uit interactie- en visueel ontwerpers, Backend/Frontend ontwikkelaars en testers. In de rol van Ontwikkelaar denk je mee over een betere architectuur binnen de KvK en zorgdraag je er voor dat er een hoogwaardige kwaliteit code geleverd wordt. Als hecht team willen wij het beste product leveren, door aan de ondernemers een overzichtelijke, gebruiksvriendelijke online experience te kunnen bieden

 

Daarnaast beschik je over:

 • Een afgeronde HBO-en of WO opleiding in een It gerelateerde omgeving. 
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met ontwikkelen bij voorkeur in een registratie omgeving. 
 • Kennis en ervaring van webtalen/technieken: C#, REST & SOAP, WebAPI, WCF, .NET Core.
 • Kennis van Agile werken werken met DevOps en Continues Deployment.
 • Kennis van de Tooling : GitLab, Jira, TeamCity, OctoDeploy zijn een pre.
 • Kennis van webtrends zoals OWASP, SEO, Docker, Html5, web
 • toegankelijkheid richtlijnen, en responsive design zijn een pre.

 


Wat wij jou bieden

Een uitdagende functie waar je je passie in kwijt kunt en dagelijks nieuwe mogelijkheden tegenkomt. Je krijgt de ruimte om eigen initiatieven te ontplooien en tot mooie resultaten te komen. En er staat een enthousiast team voor je klaar.

En dan ook nog:

 • Een fulltime functie BBRA –schaal 10 en bedraagt maximaal € 4464,- per maand afhankelijk van opleiding, kennis en werkervaring.
 • Veel mogelijkheden voor inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling.
 • Een eindejaarsuitkering
 • Shuttel vervoerskaart
 • 35 vakantiedagen (inclusief 12 ADV-dagen op basis van fulltime inzet)
 • Goede verlof-, pensioen en ziektekostenregeling

Werken voor ondernemers

De Kamer van Koophandel

Als KVK leveren wij informatie, diensten en producten voor heel ondernemend Nederland. Wij helpen ondernemers starten, innoveren en groeien in binnen- en buitenland. Onze data, kennis en advies bieden we zoveel mogelijk Online aan.

 We zijn een publieke, landelijke organisatie met zo’n 1400 betrokken en bevlogen medewerkers. Om het beste uit onszelf te halen, werken we aan onze talenten en ontwikkelen we ons voortdurend. We werken op 20 plekken in het land, waaronder op het hoofdkantoor in Utrecht. Ben je op zoek naar afwisselend en interessant werk binnen een moderne organisatie die maatschappelijk relevant is, dan pas je goed bij ons!

 


Tijd om te ondernemen

Met een ondernemende houding kom je binnen de KVK het verst. Mensen die kansen signaleren en deze verzilveren, passen dan ook het beste bij ons. Ben jij zo iemand en herken jij jezelf direct als onze nieuwe Product Owner Online? Solliciteer dan nu.

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Loek Bueneker, corporate recruiter, via 06 256 864 69.

Screening en/of assessment kan een onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure van de Kamer van Koophandel.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.