Keywords:
Cyber, ICT, Information Security, Information Security Management, Information Management
Type:
Permanent employment
Location:
Leiden
Education:
Associate degree (EQF 5), Bachelor (EQF 6), Master (EQF 7)
Published:
07/08/2019
Status:
Open
Apply before:
01/09/2019
Hours p/wk:
36

Description:

Wil jij werken op een door innovatie gedreven IT-afdeling? En vanuit jouw expertise het verschil maken in onze zorg? Dat kan! De afdeling Informatie Technologie & Digitale Innovatie (IT&DI) zoekt een information security officer. Kom jij ons team versterken?

 
 

In het kort

• Je bent de schakel tussen de IT en onze zorg
• Je bent in staat om op verschillende niveaus in de organisatie te bewegen 
• Je hebt niet alleen kennis van techniek, maar ook van beleid, processen en de menselijke factor in informatiebeveiliging 
• Daadkracht en het durven veranderen zit in jouw bloed
• Je voelt je thuis in een omgeving waarin bouwen en vernieuwen centraal staan

 

 

 

Wat ga je doen?

Als information security officer heb je een richtinggevende rol waarbij jij de kaders stelt en bewaakt op het gebied van informatiebeveiliging, zodat de digitale innovatie van het LUMC op een veilige wijze plaats kan vinden. Daarbij kan je waar nodig stevig zijn om risico’s op een acceptabel niveau te houden. Hierbij verkoop je niet alleen maar ‘nee’, maar denk je mee over alternatieven of aanvullende maatregelen. Daarnaast zorg je ervoor dat het LUMC een actueel inzicht heeft in de risico’s en aantoonbaar ‘in control’ is op het vlak van informatiebeveiliging. Dit doe je door de effectiviteit van maatregelen te bewaken en actie te ondernemen daar waar verbetering noodzakelijk is. Ook ben je in staat om het informatiebeveiligingsbewustzijn van onze medewerkers te vergroten en stimuleer je het juiste gedrag. Je houdt je vakkennis op peil en werkt nauw samen met collega information security officers, architecten en de vele andere collega’s in het huis. Ben jij de ambitieuze information security officer die overstap wil maken naar een universitair medisch centrum (UMC)?

 

 

Wat vragen wij?

Je hebt affiniteit met de zorg en je richt je graag op innovatie en ontwikkeling op het gebied van IT. Je hebt een open en oprechte houding en staat klaar voor je collega’s. Ook vinden we het belangrijk dat je proactief te werk gaat, durft te communiceren en je verantwoordelijkheid neemt. Daarbij heb je hbo-/academisch werk- en denkniveau en breng je een aantal jaar relevante werkervaring mee. Je hebt gedegen inzicht en kennis van informatiebeveiliging, actuele risico’s en maatregelen. Je hebt passie voor complexe organisaties, zoals een UMC, waarin zorg, onderwijs en onderzoek gecombineerd worden en je ziet het als een uitdaging om informatiebeveiliging te borgen binnen deze context. Uiteraard beschik je over zeer goede communicatieve vaardigheden en ben je in staat abstracte onderwerpen helder uit te leggen en beweeg je je soepel op alle niveaus in de organisatie. Je hebt een sterk ontwikkeld analytisch en structurerend vermogen. Je bent pragmatisch, creatief, resultaatgericht, gericht op samenwerken en je beschikt over overtuigingskracht. Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière en is dit echt een functie voor jou? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!

 
Interesse? Klik op de 'more information'-button bovenaan deze pagina.