Type:
Permanent employment
Location:
Amsterdam
Education:
Associate degree (EQF 5)
Published:
01/07/2024
Status:
Open
Apply before:
30/08/2024
Hours p/wk:
40
More information

Description:

Ben jij een Information Security Officer (ISO) en wil je jouw ervaring inzetten voor het ondersteunen van verschillende opdrachtgevers op het gebied van cybersecurity? Wil jij je verdiepen in gevarieerde en uitdagende vraagstukken en jouw kennis gebruiken om bedrijven naar het gewenste veiligheidsniveau te brengen?

 

Bij Secura willen we bijdragen aan een veilig digitaal landschap. Als onderdeel van een team met enthousiaste en ambitieuze professionals krijg je de kans om te werken aan mooie projecten in een omgeving die gedreven wordt door een passie voor cybersecurity. Wij investeren voortdurend in de ontwikkeling van onze medewerkers door middel van kennisdeling, het bieden van opleidingen, en het volgen van trainingen en cursussen.

Wij zoeken een ISO die zijn of haar expertise wil inzetten op langdurige projecten bij diverse klanten. In deze rol krijg je de kans om te werken aan uiteenlopende cybersecurity vraagstukken in verschillende sectoren, waarbij jouw hoofdtaak is om de informatiebeveiliging van onze opdrachtgevers te optimaliseren.

 

Als ISO bij Secura:

 • Werk je aan diverse projecten: Je zult betrokken zijn bij verschillende soorten projecten die je expertise uitdagen en uitbreiden.
 • Krijg je de mogelijkheid tot professionele groei: Door constante investeringen in jouw kennis en vaardigheden, blijf je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in cybersecurity.
 • Maak je impact bij klanten: Je helpt bedrijven hun informatiebeveiliging te versterken en bij te dragen aan een veiliger digitaal landschap.

EEN AANTAL VOORBEELDEN VAN MOGELIJKE OPDRACHTEN ALS ISO ZIJN:

 • Een onderwijsinstelling zoekt een ISO die kan helpen bij het implementeren van het opgestelde cybersecuritybeleid en het borgen van de kwaliteit;
 • Voor een financiële instelling is er een opdracht waarbij jij de compliance richtlijnen opstelt en maatregelen neemt op basis van security incidenten en signalen. Daarnaast rapporteer jij ook aan de CISO over beveiligingsincidenten en de effectiviteit van genomen maatregelen;
 • Binnen een gemeente ben jij verantwoordelijk voor het uitvoeren van audits zoals de BIO en ENSIA. Daarnaast vraagt de gemeente ondersteuning voor de aankomende NIS2 wetgeving waarbij jij de organisatie helpt met de voorbereiding zodat zij compliant kunnen worden en blijven. Ook creëer jij bewustwording onder de medewerkers door middel van het geven van trainingen en workshops.

ALS ONZE ISO HEB JE:

 • Eén van de volgende of vergelijkbare certificaten zoals CISM, CISSP, CISA of CRISC;
 • Aantoonbare ervaring in de rol van ISO;
 • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding;
 • Aantoonbare kennis van en ervaring met het toepassen van verschillende frameworks zoals ISO 27001, NIST, DORA of BIO.

JE HEBT DE VOLGENDE SOFT SKILLS:

 • Je bent een teamplayer en haalt je energie uit het delen van kennis zowel intern als extern;
 • Je bent communicatief sterk in zowel Nederlands als Engels;
 • Je bent commercieel vaardig en ziet nieuwe kansen voor Secura bij jouw opdrachtgever door een proactieve mindset;
 • Je hebt sterke analytische vaardigheden en werken onder tijdsdruk is voor jou geen probleem.

WAT KUN JE BIJ ONS VERWACHTEN?

 • Groeimogelijkheden: Wij begrijpen we dat jouw professionele groei van groot belang is. Daarom bieden wij een omgeving waarin jij je talenten kunt ontplooien. Zo hebben wij binnen Secura kennis groepen waar je je bij aan kan sluiten. Daarnaast is het ook mogelijk om certificaten te behalen of opleidingen te volgen die bijdragen aan jouw persoonlijke groei. Bij Secura moedigen we je aan om je passie voor cybersecurity te volgen en je talenten te laten zien. Bij ons staat jouw loopbaanontwikkeling centraal.
 • Opdrachtgevers: Je gaat werken voor diverse opdrachtgevers in verschillende sectoren. Dit biedt je de mogelijkheid om jouw expertise te tonen en je vaardigheden toe te passen in verschillende omgevingen, waardoor je blijft groeien en leren.
 • Cultuur: Bij Secura hechten we veel waarde aan het vieren van successen en het creëren van een fijne werkomgeving. We organiseren regelmatig leuke activiteiten, variërend van jaarlijkse skitrips tot diverse wijn- en bierproeverijen, zeiltochten, barbecues en meer. Hierbij staat teambuilding centraal.