Keywords:
Engineering, Critical Infrastructure, IT infrastructure, engineer
Type:
Permanent employment
Location:
Rotterdam
Education:
Associate degree (EQF 5), Bachelor (EQF 6)
Published:
16/07/2020
Status:
Open
Apply before:
28/08/2020
Hours p/wk:
40

Description:

Position Description

Bescherming van onze Nederlandse grenzen. Internationaal bijdragen aan vrede en veiligheid. Steun bij rampen. Drie uitdagingen waar Defensie voor staat. Dreigingen veranderen voortdurend, zijn lastig te voorspellen en vragen een flexibele, adaptieve krijgsmacht. CGI draagt bij aan deze ambitie. Met strategisch advies. En een pasklare range aan ICT-dienstverlening, zowel operationeel als ondersteunend.

Wat ga je doen?
Als Infrastructuur Engineer voor de Defensie-unit van CGI werk je voor werelds grootste ICT- organisatie en kom je te werken bij Defensie. Hierdoor draag je bij aan de bescherming van wat ons dierbaar is. Militairen verdedigen Nederland, de (economische) belangen en bevriende landen. Ze komen op voor anderen en ondersteunen bij rampen. Zo draagt Defensie bij aan vrede, vrijheid en veiligheid in de wereld en jij zorgt ervoor dat zij hun werk optimaal kunnen uitvoeren. Ontwikkelen, ontwerpen, implementeren en beheren van IT Infrastructuur zijn uitdagend voor Defensie, wegens de strenge eisen mbt beveiliging, snelle deployment in wisselende omstandigheden en interoperabiliteit met andere NATO-partners.

Als nieuwe collega binnen onze unit moet je passen in de Bedrijfscultuur van Defensie, dat wil zeggen: roeien met de riemen die je hebt. Defensie vraagt om doeners die het werk zien liggen en het zelf aanpakken.
Je hebt als doel dat alles gestroomlijnd gaat en er nergens een kink in de kabel zit. Je realiseert oplossingen voor complexe IT-infrastructuren, databases en applicaties, uitdagingen waarmee je scherp blijft. Die drang naar beter, dat is precies wat wij zoeken in een nieuwe collega.

 

Je voert diverse IT-infrastructuur gerelateerde projecten uit, denk aan projecten op het gebied van virtualisatie, implementatie, vervanging en vernieuwing. Je denkt mee over technische oplossingen en werkt hiervoor waar nodig een ontwerp uit en je levert IT support en voert beheerwerkzaamheden uit.

Wat breng je mee?
Je hebt enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie zoals Infrastructuur Consultant of System Engineer, je hebt kennis van storage- en virtualisatie en vindt het leuk om bij klanten in nieuwe omgevingen IT-werkzaamheden / projecten uit te voeren. Je bent communicatief vaardig en weet technische vereisten in duidelijke taal over te brengen. Werken in een Agile omgeving is geen vreemde voor jou.

Om voor Defensie te mogen werken moet je gescreend worden, dat betekent onder meer dat de kandidaat de Nederlandse nationaliteit moet hebben, in Nederland moet wonen en nooit hebben gewoond in dubieuze landen.

Naast bovenstaande dien je de volgende kennis en vaardigheden te hebben:
• Software development
• System engineer
• VMWare storage
• Cisco routers en overige Netwerk kennis
• Zelfstandig
• Proactief denken en doen
• Architectuur
• Compliancy
• Microsoft/Linux
• Security

Waar kom je terecht?
Jij gaat werken bij de Defensie unit van CGI. Bij ons kun je in de praktijk jezelf verder ontwikkelen op grootschalige projecten en aan je theoretische kennis werken door het volgen van trainingen en het behalen van certificaten in een inspirerende community, een kennisgroep binnen CGI. Naast ons werk bij de klant, delen wij hier kennis en discussiëren wij met collega’s over nieuwe ontwikkelingen binnen jouw specialisatie. Inzichten die leiden tot tastbare oplossingen die passen in de digitale transformatie reis van onze klanten. Jouw ambitie en professionaliteit is de toekomst, CGI biedt je de faciliteiten.

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken, kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Are you ready to Be part of something meaningful?

Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Robert (Director Consulting Services) via (06) 2293 2306 of via robert.van.den.berg@cgi.com.
Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met recruiter Chris Nikijuluw via (088) 564 0000 of via recruitment.nl@cgi.com.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl