Type:
Permanent employment
Location:
Rijswijk
Education:
MBO-1/VMBO-BB (EQF 1), MBO-2/VMBO-kader/VMBO-GL/VMBO-t (EQF 2), MBO-3 (EQF 3), MBO-4/HAVO/VWO (EQF 4)
Published:
22/07/2021
Status:
Open
Apply before:
22/12/2021
Hours p/wk:
32

Description:

Inspecteur / Auditor Inbraakbeveiligingssystemen & Beveiligingstechniek

Is het inspecteren van beveiligingssystemen jou op het lijf geschreven? Wil jij je dagelijks bezighouden met (her)certificeringstrajecten met betrekking tot inbraaksystemen, videosystemen en toegangscontrolesystemen? Zoek jij een nieuwe uitdaging waarbij jij dé vrijheid hebt om je werkdagen en werkzaamheden zelf te organiseren? Word dan inspecteur / auditor inbraakbeveiligingssystemen & beveiligingstechniek bij Kiwa FFS.

 

Functieomschrijving

Als inspecteur houd jij je dagelijks bezig met (her)certificatieproces van beveiligingssystemen die worden gebruikt in gebouwen en de vitale infrastructuur, met het oog op bescherming van bedrijfseigendommen.

Jij voert remote of op locatie bij onze klanten inspecties uit op o.a. inbraakbeveiligingssystemen, videosystemen en toegangscontrolesystemen aan de hand van de gerelateerde security certificatieschema’s K21039, K21035, K21049 en BORG. Onze klanten zijn voornamelijk leveranciers van diverse beveiligingssystemen.

Om het certificaat te mogen uitgeven zal jij als inspecteur het traject bewaken, audits en/of inspecties op locatie bij de klant of bij de eindgebruiker van de beveiligingssystemen uitvoeren en gedetailleerde rapportages opstellen. Jij hebt en houd het overzicht, zorgt voor een goede realisatie, uitwerking en uitvoering van de projecten en houd natuurlijk rekening met de planning, het budget en de kwaliteit.

 

Je dagelijks werk bestaat o.a. verder uit:

 • Het plannen van certificeringstrajecten (dit kan vanuit huis, jij hebt de regie over je eigen werk);
 • Het voorbereiden en opstellen van audit- en inspectieplannen;
 • Het uitvoeren van audits en inspecties op het gebied van inbraaksystemen, videosystemen of toegangscontrole systemen (of de integratie van deze systemen).
 • Deelname en actieve inbreng aan het technisch-inhoudelijk overleg met het team van inspecteurs en auditors op het gebied van beveiligingssystemen;
 • Het volledig en in duidelijke rapportages terugkoppelen van auditresultaten, aandachtspunten en tekortkomingen naar klanten en de Kiwa backoffice.

Wat verwachten wij van jou in de functie van Inspecteur / Auditor Inbraakbeveiligingssystemen & Beveiligingstechniek?

Een inspecteur bij Kiwa is sociaal, heeft sterke commerciële en contactuele vaardigheden en is service-, klant- en resultaatgericht. Jij bent een stevige gesprekspartner en je weet op elk niveau te communiceren en te verbinden. Je bent toegankelijk en betrokken en staat voortdurend contact met interne- en externe relaties. Jij bent zelfstandig, kan goed omgaan met veranderingen en deadlines en je vind het leuk om de regie te hebben over je eigen werkdagen en werkzaamheden

 

Beschik jij over het volgende profiel?

 • In het bezit van een afgeronde technische mbo+– opleiding (bij voorkeur in de richting van de elektrotechniek of vergelijkbaar);
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring op het gebied van beveiligingssystemen;
 • In het bezit van de diploma’s: technicus beveiligingssystemen en projecteringsdeskundige videosystemen;
 • Een Lead Auditor diploma is een pré;
 • Je bent woonachtig in het midden van het land bij voorkeur regio Utrecht;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal, in woord en geschrift;
 • In het bezit van een rijbewijs B;
 • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar.

Wat zetten wij daar tegenover?

Een uitdagende en afwisselende baan met flexibele werktijden, gedegen inwerktraject, goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden en aandacht voor jouw verdere persoonlijke ontwikkeling.

Onze medewerkers zijn ons belangrijkste kapitaal. Dat zie je direct terug in de aandacht die wij onze mensen geven en daarom belonen met een goed salaris (passend bij opgedane kennis en werkervaring), een jaar contract met uitzicht op een vast dienstverband, 27 verlofdagen, 10 Atv-dagen, 8% vakantiegeld, een leaseauto, een uitstekende pensioenregeling de keuze uit een variabele beloning of eindejaars-/winstuitkering.

 

Waar ga je werken?

In deze uitdagende functie kom je te werken voor Kiwa Fire Safety & Security met als standplaats Zaltbommel. Zoals al eerder is genoemd in deze vacature hoef je niet in de buurt te wonen van Zaltbommel. Je kan remote en op locatie de werkzaamheden uitvoeren en hebt de regie over je eigen werkdagen en werkzaamheden. Je gaat wel deel uitmaken van een gedreven en deskundig en klantgericht team.

 

Kiwa NCP is een toonaangevende Certificatie-Instelling voor het certificeren (erkennen) van bedrijven op het gebied van brand- en inbraakbeveiliging, ook wel Fire Safety & Security (FSS) Certification genoemd. 

Kiwa NCP is een onafhankelijke certificatie-Instelling die vaststelt of een bedrijf voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen. Een Kiwa Certificaat geeft de eindgebruiker een gerechtvaardigd vertrouwen in de kwaliteit van het gecertificeerde bedrijf en haar diensten, zoals keuren, instellen en onderhouden van systemen. 

 

Solliciteer direcht via de website!