Type:
Internship
Location:
Utrecht
Education:
Bachelor (EQF 6), Master (EQF 7)
Published:
08/05/2020
Status:
Open
Apply before:
28/09/2020
Hours p/wk:
40

Description:

Internal IT afstudeerstage

Ook dit jaar zoeken we weer een stagiair op onze Internal IT afdeling bij Orange Cyberdefense Nederland. 

Ben jij een gedreven student die de ambitie heeft om tot de allerbesten in de IT security te behoren? Wil jij zorgen voor een veiliger Nederland en onze organisatie vanuit werkplekbeheer draaiende houden? Dan zoeken we jou! 

 

Vanaf augustus zoeken we iemand die op ons moderne kantoor in Utrecht meeloopt. Je beheert, samen met je collega's, alle end user support. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en de uitgifte van alle hardware. Wanneer nieuwe collega's aan boord komen, zorg jij dat alles goed werkt en op tijd uitgerold wordt. Ook vind je het onwijs leuk om bezig te zijn met server onderhoud en het verbeteren daar van. Je werkt samen met 2 collega's in Utrecht, maar bent ook onderdeel van de Group (Zweden, Frankrijk, Engeland etc.).

 

We zoeken iemand die niet bang is zijn mouwen op te stropen. Ook hopen we dat je je herkent in de volgende karaktereigenschappen:

  • Ambitieus
  • Nieuwsgierig
  • Collegiaal
  • Zelfredzaam
  • Uitmuntend
  • Creatief

 

In overleg stel je ook met je stagebegeleider een leuke, uitdagende afstudeeropdracht op. Op deze manier krijg je hands-on ervaring door in de praktijk mee te lopen bij dé cybersecurity specialist van Europa.

Je krijgt van ons uitstekende begeleiding, de kans om jezelf te ontwikkelen én een stagevergoeding. 

Heb je interesse om bij ons stage te komen lopen? Reageer dan direct!