Keywords:
Cyber, ICT
Type:
Permanent employment
Location:
Rotterdam
Education:
Bachelor (EQF 6), Master (EQF 7)
Published:
19/06/2019
Status:
Open
Apply before:
12/08/2019
Hours p/wk:
40

Description:

Als KVK willen wij steeds verder digitaliseren en onze producten en diensten toegankelijker maken voor ondernemers. Als Ontwikkelaar / Beheerder sta je voor een grote uitdaging om deze transitie verder vorm te geven. Ben jij dé gedreven persoon die en een goed product wil opleveren en zorgt dat het pakket Opentext (voorheen Documentum) goed functioneert en wordt aangepast naar de wensen van de gebruiker.
Komend jaar staat een aantal grote projecten op de agenda die bijdragen aan de herkenbaarheid en het bereik van KVK. Samen met ondernemers, steden en rijksoverheid initiëren we creatieve projecten waarmee we ondernemend Nederland faciliteren. Ambitieuze startende ondernemers verbinden we met ervaren en succesvolle ondernemers. Met elkaar bedenken we nieuwe tools die gebruik maken van gegevens vanuit het Handelsregister en die verrijkt worden met andere data. Zo brengen we real-time en fact-based business opportunities in kaart.

Jouw kracht
Je bent een ambassadeur in je vakgebied waardoor mensen je graag volgen. Daarnaast heb je stevige ervaring opgedaan als Ontwikkelaar / Beheerder. Ook ben je in staat om je kennis en ervaring op een prettige manier over te brengen. Uiteraard beschik je over analytisch denkvermogen en een behoorlijke dosis inventiviteit en creativiteit. Je kunt goed samenwerken (zowel intern als extern) en communiceert makkelijk met verschillende disciplines.


Wat we vragen

Als Java ontwikkelaar werk je aan de ontwikkelingen van nieuwe software en onderhoud aan bestaande programmatuur. De KvK is altijd op zoek naar de beste ontwikkelomgeving, denk hierbij aan een docker omgeving. Nieuwe software wordt altijd gebouwd in de nieuwste versie. Je komt te werken in een open ruimte met een Agile cultuur. Je maakt deel uit van een scrum team wat veelal bestaat uit een product owner, scrummaster, functioneel applicatiebeheerder, analist(en) en testers. Als hecht team willen wij het beste product leveren. Ook ben je verantwoordelijk voor het doorvoeren van wijzigingen in het standaard pakket Opentext(voorheen Documentum)

Daarnaast beschik je over:

 • Een HBO-en of WO werk- & denkniveau
 • Je hebt meer dan 3 jaar ervaring als Java ontwikkelaar
 • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring in een beheerder rol
 • Je hebt een goede kennis van: J2EE, XML, JPA, Queing, JSP, JAXB, XSLT, JTA, JBOSS, WILDFLY
 • Kennis van de volgende frameworks: Hibernate , Spring , JUnit,
 • Kennis van de tooling: Maven, CD/CI
 • Kennis van het pakket: Opentext (vooheen Documentum)

 


Wat wij jou bieden

Een uitdagende functie waar je je passie in kwijt kunt en dagelijks nieuwe mogelijkheden tegenkomt. Je krijgt de ruimte om eigen initiatieven te ontplooien en tot mooie resultaten te komen. En er staat een enthousiast team voor je klaar.

En dan ook nog:

 • Een fulltime functie BBRA –schaal 10 en bedraagt maximaal € 4464,- per maand afhankelijk van opleiding, kennis en werkervaring.
 • Veel mogelijkheden voor inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling.
 • Een eindejaarsuitkering
 • Shuttel vervoerskaart
 • 35 vakantiedagen (inclusief 12 ADV-dagen op basis van fulltime inzet)
  Goede verlof-, pensioen en ziektekostenregeling.

 


Werken voor ondernemers

Werken bij KVK is werken voor 1,8 miljoen ondernemers, het hart van de Nederlandse economie. Als KVK stimuleren we ondernemerschap. We laten ondernemers starten, innoveren en groeien in binnen- en buitenland. We beheren het Handelsregister en leveren informatie, diensten en producten aan ondernemers. Dit doen we zoveel mogelijk online.

We zijn een publieke, landelijke organisatie met zo’n 1400 betrokken medewerkers die oog hebben voor maatschappelijk belang. Om het beste uit onszelf te halen, werken we aan onze talenten en ontwikkelen we ons voortdurend. We dagen onszelf elke keer opnieuw uit om ondernemers in Nederland vooruit te helpen.

 


Tijd om te ondernemen

Met een ondernemende houding kom je binnen KVK het verst. Mensen die kansen signaleren en deze verzilveren, passen het beste bij ons. Ben jij zo iemand en herken jij jezelf direct als onze nieuwe Java ontwikkelaar? Solliciteer dan nu.

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Loek Bueneker, corporate recruiter, via (06) 256 864 69

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.