Type:
Permanent employment
Location:
Delft
Education:
Master (EQF 7)
Published:
08/05/2020
Status:
Open
Apply before:
08/06/2020
Hours p/wk:
40

Description:

For this job, fluency in Dutch is a requirement. The job vacancy text below is, therefore, in Dutch.

 

Fox-IT is op zoek naar een Junior Legal Counsel. Wil jij jouw juridische kennis toepassen en verdiepen, maar ook ervaring opdoen in de wereld van cyber security? Solliciteer!

 

Fox-IT Legal

Fox-IT ondersteunt overheden en bedrijven op het gebied van cyber security. De Fox-IT Legal afdeling vervult een ondersteunende rol in de activiteiten van onze organisatie. De afdeling bestaat momenteel uit 2 juristen en maakt onderdeel uit van het Global Legal Team van NCC. Dat biedt mogelijkheden tot interactie met juristen met  kennis van andere rechtssystemen. Primair ligt de focus binnen onze afdeling op het ondersteunen van de business. Daarbij schakelen wij intern met collega's uit andere disciplines en voeren overleg met onze klanten en externe stakeholders. Het beheersen van risico’s, het creëren van werkbare oplossingen en het versterken van  onze (commerciële) belangen vormen een belangrijk onderdeel in onze taakuitvoering. Van de Fox-IT Legal afdeling wordt specialistische kennis gevraagd in een cyber security domein dat volop in ontwikkeling is.

 

De functie Junior Legal Counsel

Voor onze afdeling zoeken wij een beginnend jurist met teamspirit en interesse in de wereld van cyber security en (emerging) technologieën. In deze functie ben je het aanspreekpunt voor diverse juridische vraagstukken vanuit verschillende divisies - waarbij de focus initieel ligt op onze Professional Services divisie. De Fox-IT divisies houden zich bezig met gave, maar ook maatschappelijk gezien ook belangrijke werkzaamheden, waaronder het testen van belangrijke programmatuur en het bieden van inzicht in internationaal opererende hackersgroeperingen. Actief de verbinding aangaan met afdelingen binnen onze organisatie, kwalitatief goed adviseren en vooral ook plezier hebben in de dingen die wij doen, staan hoog in het vaandel binnen de Legal afdeling. Dat betekent afwisseling, vrijheid en verantwoordelijkheid. Binnen deze functie ben je daarnaast verantwoordelijk voor diverse procesafhandelingen, het initiëren van verbeteringen en het ondersteunen van je directe collega’s. Kortom, veelzijdig werk binnen een klein team, dat er graag een stimulerende, open en informele werksfeer op na houdt.

 

Jouw profiel

Onze ideale kandidaat…

 • Is een jurist met WO werk- en denkniveau, met aantoonbare specialisatie op het gebied van contracten- en IT-recht;
 • heeft 1-3 jaar ervaring in de contractspraktijk;
 • Is daadkrachtig, besluitvaardig en in staat te overtuigen;
 • Weet van aanpakken en heeft een oplossings- en resultaatsgerichte instelling;
 • Is gezien de gevoelige informatie waar Fox-IT mee te maken krijgt en de aard van onze werkzaamheden bijzonder accuraat en uiterst discreet;
 • Beschikt over goede uitdrukkingsvaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling;
 • Spreekt vloeiend Nederlands en Engels.

 

Fox-IT, Fox, Foxer

Wij zijn Fox-IT, oftewel Fox. We maken de samenleving veiliger met behulp van onze technische en innovatieve oplossingen en zijn in diverse segmenten marktleider. Dit doen we voor partijen waarbij cyberveiligheid belangrijk is. We lopen voorop in innovaties en willen deze positie uiteraard behouden. Daarom ontwikkelen we onze individuele vaardigheden en kennis continu: een investering in onze reputatie. Fox is opgericht in 1999, we hebben 350 medewerkers en sinds 2015 zijn we onderdeel van de NCC Group. Sindsdien mogen we onszelf onderdeel noemen van ruim 2000 professionals, verspreid over 35 locaties op 3 continenten.

 

Foxers zijn supertrots om bij Fox-IT te werken. We staan open voor feedback en vinden het belangrijk om te leren van fouten. Oké, we zijn ook een tikkeltje eigenwijs en lekker kritisch (zo houden we elkaar scherp). Bij Fox wordt er hard gewerkt, zeker tijdens Cyber incidenten bij onze klanten. Waar mogelijk maken we natuurlijk tijd voor gezellige uitjes en feestjes. Meer weten over Fox-IT? Lees ons Manifest!

 

Ons aanbod

Werken bij Fox betekent dat je jouw creativiteit de vrije loop kan laten en dat dit ook nog eens enorm gewaardeerd wordt. Je kunt niet altijd alle details vertellen over je werk, wel kun je tijdens verjaardagen vertellen dat je een bijdrage levert aan een veiligere samenleving. Dat is nog niet alles, je krijgt ook:

 • Een goed salaris dat past bij de coole dingen die je al gedaan hebt en nog gaat doen.
 • Een prestatiebonus.
 • Flexibele werktijden, zodat je af en toe later kan beginnen of jouw ding vanuit huis doet.
 • Een goede pensioenregeling.
 • 24 vakantiedagen (+1 verplichte vrije dag) en 8% vakantiegeld.
 • Veel ontwikkelingsmogelijkheden: je kunt kennis opdoen en delen door TechTalks, Crypto Colloquia, events en opleidingen via onze Academy.
 • Een laptop en telefoon van de zaak.
 • Een vergoeding voor je internet thuis van maximaal 40 euro.
 • Dagelijks een gezamenlijke lunch, lekkere koffie en veel fruit. Een goed moment om bij te praten met je collega’s.
 • Gratis parkeerplaatsen naast ons kantoor in Delft waar je vanaf de A13 zo oprijdt en een bushalte voor de deur. Wel zo makkelijk, zeker als het regent.

 

Word Foxer!

Herken je je in bovenstaande omschrijving en zie je de match, laat ons weten hoe je dit voor je ziet! Solliciteren kan via onderstaande knop. Je komt dan direct in ons ATS Workday, zodat we je sollicitatie snel kunnen verwerken. Heb je een vraag of opmerking? Mail naar vacatures[at]fox-it.com.

 

Is dit niet jouw droombaan, maar wil je wel graag bij Fox-IT werken? Schrijf je in voor onze maandelijkse vacature update om op de hoogte te blijven van onze vacatures.

 

Een uitgebreide screening is onderdeel van de indiensttreding bij Fox-IT;

Hulp van W&S bureaus, hoe goed bedoeld ook, is (echt) niet nodig.