Keywords:
Application Services, applicatie beheer
Type:
Temporary employment
Location:
Den Haag
Education:
Bachelor (EQF 6), Master (EQF 7)
Published:
01/10/2020
Status:
Open
Apply before:
03/01/2021
Hours p/wk:
40

Description:

Wat ga je doen?
Door jou worden operationele afdelingen en IT aan elkaar verbonden. Samen met het team ben jij een bruggenbouwer. In deze functie werk je nauw samen met een ervaren technische consultant, van wie je veel kunt opsteken. Je wordt goed begeleid om uiteindelijk zelfstandig aan de slag te gaan en diverse omgevingen te onderhouden. De organisatie werkt onder andere met Patricia IP Management Software. Het IT landschap bestaat voornamelijk uit een Microsoft omgeving. Dit vind je terug in de werkplek maar ook in de applicaties, onlangs is hier Microsoft Dynamics aan toegevoegd.

 

Je ondersteunt o.a. de Patricia superusers, die op verschillende kantoren werkzaam zijn, met technische vragen die in de supportmailbox kenbaar zijn gemaakt.

Naast het applicatiebeheer van Patricia ben je tevens verantwoordelijk voor het onderhouden van een aantal complexe applicaties; het analyseren van problemen en hierbij met bruikbare oplossingen komen.

 

Wie zoeken wij?
Iemand die van nature graag initiatief toont, analytisch sterk is, goed verbanden kan leggen, accuraat werkt, goed prioriteiten kan stellen en stressbestendig is. Je bent in staat om zowel in teamverband als zelfstandig te werken, je werk efficiënt te organiseren en, waar mogelijk, verbeteringen te signaleren. Je werkt graag samen en het bieden van (technische) ondersteuning en expertise is voor jou vanzelfsprekend.

 

Je hebt een zeer goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en je hebt ervaring met probleemanalyses opstellen en het oplossen hiervan. Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en je hebt minimaal 2 jaar werkervaring binnen de IT, bij voorkeur als Technisch Applicatiebeheerder.

 

Daarnaast heb je ervaring met:

  • Reporting tools (bijv. MSSQL reporting services, Power BI, Crystal Reports, etc.);
  • JBoss of andere application servers;
  • Java en met Javascript / NodeJS;
  • SQL.

Wat bieden wij?
Een uitdagende en zelfstandige functie binnen een professionele en informele organisatie. Je komt te werken in een toegewijd team. Een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling en ontwikkelingsmogelijkheden via de A&S Academy.

Daarnaast een fulltime contract; in eerste instantie een tijdelijk dienstverband, met uitzicht op een vast dienstverband.

 

Wie zijn wij?
Arnold & Siedsma is afhankelijk van briljante ideeën; niet alleen de vernieuwende ideeën die geoctrooieerd kunnen worden, maar óók de goede ideeën van onze eigen mensen.

Arnold & Siedsma bestaat dit jaar 100 jaar en daar zijn wij trots op. De organisatie is uitgegroeid tot één van de grootste full service dienstverleners op het gebied van intellectueel eigendom.

 

Bij onze 12 vestigingen in Nederland, België, Duitsland en Zwitserland, werken circa 155 medewerkers en er bestaat een gezonde groei-ambitie.

Onze octrooigemachtigden, merken- en modellengemachtigden en advocaten houden zich dagelijks bezig met het beschermen en handhaven van intellectueel eigendom. Hierbij laten ze zich in de praktijk graag ondersteunen door bekwame en leergierige vakmensen. Dit resulteert in een bedrijfscultuur die gekenmerkt wordt door een hoge mate van vakmanschap en professionaliteit in combinatie met een werksfeer die zich richt op kennisoverdracht en samenwerking.

 

Smart brains join us!
Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling HR, Els Sondervan of Caroline Verweij via 070-3654833. Stuur je CV én motivatiebrief naar HR@arnold-siedsma.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.