Keywords:
Military
Type:
Permanent employment
Location:
Volkel
Education:
MBO-2/VMBO-kader/VMBO-GL/VMBO-t (EQF 2), MBO-3 (EQF 3), MBO-4/HAVO/VWO (EQF 4)
Published:
08/05/2021
Status:
Open
Apply before:
30/09/2021
Hours p/wk:
40

Description:

Heb jij een technisch MBO-diploma en wil jij graag meer doen met je technische skills, dan is een baan als monteur gronduitrusting echt iets voor jou. Als gronduitrusting monteur bij de Koninklijke Luchtmacht ben jij verantwoordelijk voor de inzetbaarheid van de mechanische gronduitrusting. Heb jij minimaal MBO niveau 2 en wil jij aan de slag op vliegbasis Volkel? Lees dan snel verder.

 

Dit ga je doen

Als Korporaal Mechanische Gronduitrusting ben jij een onmisbare schakel in onze hightech omgeving. Je bent een koeltechnicus, onderhoudsmonteur, werktuigbouwkundige en elektromonteur in één. Als technische allrounder sta je aan de basis van al onze operaties. Het ene moment controleer je een accu, het andere moment repareer je generatoren. Jij levert een cruciale bijdragen aan de grondgebonden apparatuur die nodig is voor onze F-16’s. Kortom: een technische uitdaging op hoog niveau.

Pluspunten van deze functie

Kpl salaris tussen de €1421,29 en €2683,69 VEB toelage van 9,3% (maandelijks uitbetaald) Eindejaarsuitkering 8,33% Ziektekostenregeling Reiskostenvergoeding (v.a. 10 km) Ontwikkelmogelijkheden Een unieke ervaring bij een hecht team

 

Hier ga je werken

Voordat je aan de slag gaat als Korporaal Mechanische Gronduitrusting, volg je de algemene militaire opleiding en de vakopleiding. Je eerste plaatsing is op vliegbasis Volkel, een operationeel veld, waar we met z’n alle hard werken om de F16’s onze missie uit te kunnen voeren. Jij levert jouw bijdrage vanuit het 901 squadron, afdeling mechanica. Hier werk je samen met diverse afdelingen waaronder: voertuigonderhoud, metaal en het bedrijfsbureau.

 

Jouw profiel

  • MBO 2, MBO 3, MBO 4
    • Je bent in het bezit van een MBO niveau 2 diploma in de richting van Monteur Elektrotechnische Installaties, Monteur Elektrotechnische Systemen, Monteur Service en Onderhoud Installaties en Systemen, Monteur Mechatronica of Autotechnicus. Een andere mogelijkheid is een vergelijkbaar buitenlands diploma, aangevuld met een certificaat op vergelijkbaar niveau voor Nederlands (of Nederlands als tweede taal NT2 Staatsexamen I) en een certificaat op vergelijkbaar niveau voor Engels. 
  • Je bent tussen de 17 jaar en 39 jaar en 11 maanden
  • Je oogafwijking mag niet groter zijn dan min 6 en plus 6
  • Je hebt een zwemdiploma nodig

 

Train je fit

Om bij Defensie te kunnen werken, moet je over een goede fysieke conditie beschikken. Daarom is de fysieke keuring een belangrijk onderdeel van de sollicitatieprocedure. Om je goed hierop voor te bereiden, hebben we trainingsschema's ontwikkeld.

 

Belastbaarheidsniveau voor deze functie: 1