Keywords:
consultancy, Cyber Security
Type:
Permanent employment
Location:
Den Haag
Education:
Bachelor (EQF 6), Master (EQF 7)
Published:
23/07/2019
Status:
Open
Apply before:
31/08/2020
Hours p/wk:
40

Description:

Werken bij Hudson Cybertec

Ben jij een (aankomend) Cyber Security Professional die graag klanten helpt en een afwisselende baan zoekt waarin je meerdere rollen kan vervullen in een jong en dynamisch team?

 

Wegens sterke groei en continue uitbreiding van onze activiteiten zoeken wij op korte termijn nieuwe collega’s om samen aan uitdagende projecten te werken. Onze Cyber Security projecten worden steeds groter, complexer en hebben een internationaal karakter. Wij helpen bedrijven en organisaties om zich te weren tegen cyberdreigingen die voorkomen binnen de industriële automatisering, digitale controlesystemen en applicaties.

 

Kom kennismaken met een team van hardwerkende professionals waar jouw stem ertoe doet en jouw passie en creativiteit de ruimte krijgt binnen een platte organisatie. Je krijgt zo snel mogelijk een eigen (klant-)verantwoordelijkheid op techniek en commercie. We trainen jou op een praktijkgerichte wijze binnen het vakgebied van netwerken en IACS-security en stellen samen met jou een Persoonlijk Ontwikkeling Plan op.

 

Kennis van de ISO 27K en/of IEC 62443 normen is zeker geen must, maar wel een pré.

 

 

Over de functie

Als Lead Accountmanager ben je de spil tussen de klant en de interne organisatie. Je initieert het contact met de klant en je voelt van nature aan wat voor de klant belangrijk is. Je denkt mee met de klant en weet de ‘waarom’-vraag te stellen. Je kunt budgetteren en werkt samen met jouw collega’s offertes op een hoog kwalitatief niveau uit. Je vindt het vanzelfsprekend om regelmatig met iedere klant contact te houden. Heb je passie en enthousiasme om jouw klanten verder te helpen? Kom dan zeker met ons kennismaken!