Keywords:
Information Security, Auditing
Type:
Permanent employment
Location:
Son en Breugel
Education:
Bachelor (EQF 6)
Published:
12/11/2020
Status:
Open
Apply before:
27/02/2022
Hours p/wk:
40

Description:

Wat zijn jouw taken bij ons

  • Zelfstandig of in teamverband toetsen van managementsystemen op het gebied van Informatiebeveiliging en Privacy (ISO 27001 / NEN7510 / BS 10012).
  • Het beoordelen van de systeemdocumentatie vanuit diverse invalshoeken en methodieken.
  • Onderzoek op locatie en rapporteren bij de klant of vanuit huis.
  • Onderling overleg met directe collega’s aangaande norminterpretatie en uitvoering audits.

Als Lead Auditor Information Security toets je zelfstandig of in teamverband managementsystemen op het gebied van Informatiebeveiliging en Privacy (ISO 27001 / NEN7510 / BS10012 of aanverwante schema’s).
Je treedt op als deskundige en draagt met je kennis en betrokkenheid bij aan de samenwerking met onze relaties. Met je ervaring en marktbekendheid speel je een belangrijke rol in de verdere ontwikkeling van onze dienstverlening op het gebied van Informatiebeveiliging en Security.

  • Een afgeronde HBO opleiding.
  • Minimaal 4 jaar praktijkervaring binnen het vakgebied van ICT en beveiliging (bijvoorbeeld als Security Officer).
  • Kennis van of ervaring met ISO 27001, NEN7510, en ISO 9001 managementsystemen.
  • Bij voorkeur een afgeronde lead auditor training ISO 27001 en IRCA-registratie.
  • Bereidheid tot reizen binnen de Benelux.
  • In het bezit van een geldig B-rijbewijs.

Gewenste competenties

Klantgericht, integer, bij de organisatie betrokken, accuraat, kwaliteitsgericht, overtuigingskracht, inlevingsvermogen, besluitvaardig.

 

Waarom je aan ons de voorkeur zou moeten geven

We bieden je een uitdagende functie binnen een aangenaam, informeel en sociaal bedrijf. Onze medewerkers zijn klantgericht, integer, betrokken bij de organisatie en van het 'handen-uit-de-mouwen-steken'-kaliber. Wij voorzien in goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je begint met een jaarcontract met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Omdat we een kennisgedreven organisatie zijn, bestaan er voldoende mogelijkheden om je kennis te verruimen.

 

Geïnteresseerd? 

We kijken uit naar je gedetailleerde sollicitatie met daarin je motivatiebrief, CV, salarisverwachting en mogelijke startdatum. Wij verzoeken je te solliciteren via onze vacaturesite: www.tuv.nl, door middel van de knop ‘Solliciteer online’.

 

Over TÜV NORD GROUP

Individuele carrièreplanning en -ondersteuning, afwisselende en uitdagende taken in combinatie met vrijheid bij de invulling: dat zijn de kernpunten van de werkomgeving in de TÜV NORD GROUP. En ze maken excellente oplossingen mogelijk voor mensen, techniek en milieu in meer dan 70 landen. Wij handelen altijd verantwoordelijk, brengen diversiteit en collegialiteit samen en zetten sociale veelzijdigheid in onze onderneming constructief in als bron voor creativiteit en innovatieve kracht. Voeg jouw talent aan ons toe!