Keywords:
Data Analytics in Security
Type:
Permanent employment
Location:
Utrecht
Education:
Bachelor (EQF 6), Master (EQF 7)
Published:
28/02/2022
Status:
Open
Apply before:
27/06/2022
Hours p/wk:
32

Description:

De accountancywereld verandert razendsnel en natuurlijk geldt dat ook voor Baker Tilly. Bijt jij je graag vast in digitale vraagstukken? Als Lead Digital Transformation zorg jij ervoor dat wij klaar zijn voor de toekomst: Now For Tomorrow!
 

Dit ben jij

En dit ga je doen

Als Business Consultant Data & Analytics onderzoek je de mogelijkheden binnen Baker Tilly alsmede bij klanten van Baker Tilly om digitale producten en diensten te genereren (“digital business building”). Je focust je niet direct op de techniek want daarvoor zijn er data analysts, engineers en scientists. Je bent wel verantwoordelijk om ideeën samen met de business om te zetten in concrete stappen en prioriteiten. Daarnaast speel je een rol in de succesvolle implementatie en digitale transformatie. Zo verbind je de wat meer “traditionele wereld” met de “nieuwe digitale wereld”.

Je komt te werken binnen de nieuw opgezette afdeling Data & Analytics. Daarin krijg je veel ruimte om o.a. strategisch mee te denken over de koers. De visie is om Data & Analytics het middelpunt te laten zijn vanwaar digitale innovatie tot stand komt. We zien onszelf als een “start-up” binnen de organisatie.

Een belangrijke taak is om binnen de bestaande servicelijnen Advisory, Audit, Fiscaal en MKB Accountancy & Advies de “value streams” (werkzaamheden) inzichtelijk te maken en de mogelijkheden te onderzoeken voor digitalisering t.b.v. efficiëntie. Los daarvan zijn er digitale innovaties mogelijk die dienen als nieuw product of inzicht. Daarvoor houd je trends en ontwikkelingen in de markt goed in de gaten, bouw je een sterke visie op het vakgebied op en ontwikkel je een groot netwerk.

Verantwoordelijkheden waar je gelijk mee aan de slag gaat:
• Sparren met stakeholders van de servicelijnen om de werkzaamheden daar beter te leren kennen en om daarna proactief voorstellen te doen t.b.v. efficiëntie door middel van digitalisering.
• Ontwikkelen van een methodologie om van sparringsessies te gaan naar schaalbare en succesvolle digitale producten en diensten.
• Nadenken over nieuwe digitale innovaties voor een betere dienstverlening aan onze klanten.
• Meenemen van collega's in het D&A team in wat er speelt.
Kortom, het is een nieuwe rol in de organisatie en je zal daarin een belangrijke sparringpartner worden in het vormgeven van de digitale strategie en digitale producten en diensten.

 

We zorgen goed voor je

Hard werken moet je goed belonen. Bij Baker Tilly kun je daarom rekenen op een marktconform salaris, flexibele werktijden, een ruime hoeveelheid verlofdagen, opleidingsmogelijkheden, iPhone en MacBook, reiskostenvergoeding of een leaseauto.

Klaar voor de volgende stap?

Solliciteer direct via onderstaande button. Je hoeft alleen je cv te uploaden, maar een leuke motivatiebrief is altijd welkom.
 

Heb je nog vragen?

Stel ze aan Werner van Sprundel, Hoofd D&A via 06 - 30 32 17 00 of Phylicia Snijders, Corporate Recruiter via 06 - 15 82 17 67 of plan een virtuele kop koffie!