Keywords:
senior
Type:
Permanent employment
Location:
Utrecht
Education:
Bachelor (EQF 6), Master (EQF 7)
Published:
27/05/2021
Status:
Open
Apply before:
27/02/2022
Hours p/wk:
40

Description:

De accountancywereld verandert razendsnel en natuurlijk geldt dat ook voor Baker Tilly. Voel jij je verantwoordelijk voor het houden van toezicht op ons stelsel van kwaliteitsbeheersing en het adviseren van de praktijk over allerlei risicoaspecten in relatie tot het stelsel van kwaliteitsbeheersing? Help jij om daarmee de kwaliteit van onze werkzaamheden te bewaken zodat wij klaar zijn voor de toekomst: Now, for tomorrow!

 

Dit ga je doen

Als (sr) manager risk & compliance maak je deel uit van ons team in Utrecht. Onze interne afdeling Risk & Compliance omvat risicomanagement en compliance en is betrokken bij veel projecten en ontwikkelingen.
Je krijgt de kans om mee te bouwen aan onze afdeling. Dat biedt veel mooie uitdagingen maar vraagt ook flexibiliteit. Je ondersteunt de praktijk in hun verantwoordelijkheid op het gebied van risicomanagement. Je brengt (on)gevraagd advies uit over gesignaleerde (compliance) risico's en houdt toezicht op diverse kwaliteitswaarborgen in de organisatie. De afdeling rapporteert rechtstreeks aan het Bestuur. Je bent tevens betrokken bij diverse projecten om de organisatie gereed te maken voor de toekomst. Ook initieer en ontwikkel je communicatie- en trainingsprogramma's over risk & compliance-onderwerpen.
Ook als je op dit moment nog werkzaam bent binnen de accountancy of advisory praktijk en de overstap wil maken naar een rol waarin je jouw praktijkkennis inzet om de kwaliteit van onze werkzaamheden organisatiebreed naar een volgend level te brengen, nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

 

We zorgen goed voor je

Hard werken moet je goed belonen. Bij Baker Tilly kun je daarom rekenen op een marktconform salaris, flexibele werktijden, een ruime hoeveelheid verlofdagen, opleidingsmogelijkheden, iPhone en MacBook, reiskostenvergoeding en een leaseauto

 

Voor meer informatie klik op de knop boven aan deze pagina