Type:
Permanent employment
Location:
Den Haag
Education:
MBO-2/VMBO-kader/VMBO-GL/VMBO-t (EQF 2), MBO-3 (EQF 3)
Published:
16/01/2023
Status:
Open
Apply before:
27/01/2023
Hours p/wk:
37

Description:

Wat ga je doen?

Onderwijs heeft een speciaal plekje in je hart. Naast de taken van beveiliger ga je samen met een aspirant beveiliger werken aan een passende praktijkplanning zodat deze de basiscompetenties beheerst om de opleiding Beveiliger af te ronden. Waar wacht je nog op? Kom werken bij ROC Mondriaan.
Als beveiliger (1,0 fte) maak jij samen met onze docenten onderwijs mogelijk. Bijvoorbeeld door alle verwachtingen te overtreffen van je collega’s. Op die manier breng je mensen samen. Tegelijkertijd draag je bij aan de kwaliteit van het onderwijs bij ROC Mondriaan.
Jij bent een relatiegerichte beveiliger met een stevige persoonlijkheid die ROC Mondriaan komt versterken bij het facilitair bedrijf. Vanaf verschillende locaties in Den Haag, Delft of Leiden:

 • beveilig je de bewoners en bezoekers van het onderwijsgebouw en de daarin aanwezige eigendommen;
 • fungeer je als gastvrouw/gastheer;
 • verleen je eerste hulp bij (bedrijfs)ongevallen;
 • begeleid je in samenwerking met de docent aspirant beveiligers.

Jouw werkplek

Mondriaan Facilitair Bedrijf

We zijn de grootste opleider voor middelbaar beroepsonderwijs in regio Haaglanden zo'n 230 opleidingen, ruim 20.000 mbo-studenten en 5.000 cursisten educatie en volwassenonderwijs. Mondriaan leidt zijn studenten op tot vakmensen: goed voorbereid op een vervolgopleiding en de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Daarnaast draagt Mondriaan bij aan de ontwikkeling van zijn studenten tot verantwoordelijke burgers. Zo vinden onze studenten een waardevolle plek in de maatschappij en dragen ze bij aan de economische en sociale groei van de regio. Naast opleider zijn we een stabiele en betrokken werkgever voor circa 2.400 collega’s. Elke collega brengt een eigen achtergrond en talent mee. Met elkaar bereiden we jongeren voor op de arbeidsmarkt van morgen.

Het Mondriaan Facilitair Bedrijf (MFB) is verantwoordelijk voor het beheer van de gebouwen van ROC Mondriaan en heeft als voornaamste taak zorg te dragen voor adequate onderwijshuisvesting in schone, veilige en goed geoutilleerde schoolgebouwen. Het MFB bestaat uit zes facilitaire diensten voor de campus Tinwerf, Brasserskade, Kon. Marialaan, Leeghwaterplein, Aspasialaan en Hollands Spoor. Een aantal gemeenschappelijke werkzaamheden is belegd bij de afdeling Technisch Gebouwenbeheer en het Bedrijfsbureau.

De bedrijfsbeveiligsdienst van ROC Mondriaan fungeert als leerbedrijf en biedt studenten van de beveiligingsopleiding van ROC Mondriaan een stageplaats binnen de gebouwen van Mondriaan. Voor de praktijkbegeleiding van deze studenten zijn de eigen beveiligers in dienst van ROC Mondriaan aangewezen. Deze beveiligers vallen ook onder het Mondriaan Facilitair Bedrijf.

Wat wij van je vragen

Je blinkt uit in je functie als beveiliger en het geeft je voldoening om aspirant beveiligers te coachen, te inspireren en te motiveren. Dat in combinatie met jouw resultaatgerichtheid en daadkracht maakt jou de beste collega. Daarnaast beschik je over:

 • diploma beveiliger 2-3, BHV en EHBO;
 • je hebt de basiscursus voor praktijkopleiders in de beveiliging afgerond of bent bereid deze te behalen;
 • affiniteit met de doelgroep (studenten mbo in de leeftijd vanaf 16 jaar).

Wat krijg je van ons

Onderwijs voor de toekomst maken we samen. Voor jouw inzet als Beveiliger bij ROC Mondriaan kun je rekenen op de volgende arbeidsvoorwaarden (o.b.v. een 37-urige werkweek):

 • een bruto maandsalaris tussen € 2309,- en € 2712,- (schaal 4);
 • na een jaar dienstverband uitzicht op een vast contract;
 • een persoonlijk ontwikkelingsbudget van € 500 per jaar om te blijven groeien in je vak;
 • een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • minimaal 30 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
 • de mogelijkheid om gebruik te maken van bijvoorbeeld een fietsenplan of bedrijfsfitness.
 • de gewenste startdatum is zo spoedig mogelijk.

We hebben je nog meer te bieden. Bekijk al onze arbeidsvoorwaarden via www.rocmondriaan.nl/mondriaan-als-werkgever.


Wil je meer weten over deze vacature?

Groei mee binnen het onderwijs als beveiliger. Reageer vóór 27 januari, daarna is de vacature gesloten. Ook goed om te weten:

 • vragen over de vacature kun je stellen aan Jolanda Romijn, procesondersteuner via 088-6663977 of mfb@rocmondriaan.nl;
 • we vragen zowel een referentie als een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) van je;
 • deze vacature is zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.