Type:
Temporary employment
Location:
Amsterdam
Education:
MBO-3 (EQF 3)
Published:
03/05/2022
Status:
Open
Apply before:
13/05/2022
Hours p/wk:
36

Description:

Als medewerker frontoffice van Team Forensische Opsporing ga je aan de slag in een nieuw te vormen functie. Je gaat je voornamelijk bezig houden met zeden-zaken. Samen met de medewerkers van het frontoffice ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de intake van goederen die mogelijk sporen bevatten, die achtergelaten zijn bij het plegen van een misdrijf. Dat vereist een zorgvuldige afhandeling en verwerking, zodat de bewijsvoering in deze zaken niet in het geding kan komen. De Forensische Opsporing werkt met een aantal geautomatiseerde systemen die nodig zijn bij de afhandeling. Jij hebt feeling met automatisering en maakt je gemakkelijk nieuwe systemen eigen.

 

Je neemt goederen aan de balie in ontvangst, neemt de telefoon aan, maakt werkopdrachten aan in geautomatiseerde systemen, controleert formulieren bij inbeslagname, maakt goederen verzendklaar, archiveert beslag, bemenst de balie en beheert de mailboxen. Verder verwerk je de ontvangst van goederen administratief in een politie-/Forensische Opsporing-specifiek automatiseringssysteem. Je zorgt er ook voor dat verzending naar externen en het intern archiveren van deze sporen en goederen goed verloopt.

 

Je werkt van maandag tot en met vrijdag. Gezien het een nieuw in te richten functie is, is het mogelijk dat je in de toekomst ook andere werkzaamheden gaat verrichten.

 

Waar ga je werken?

Binnen het Team Forensische Opsporing zijn taken belegd op het gebied van uitvoeren van 1e en 2e lijns forensisch onderzoek en advisering met betrekking tot forensisch onderzoek. Tevens is er een frontdesk ingericht; daar kom jij te werken.

Het loket van de frontoffice is alleen geopend op door de weekse dagen van 08.00 tot 12.30 uur, de rest van de tijd wordt de administratie afgehandeld en worden eerder gemaakte balie afspraken nagekomen. Over een jaar of vijf verhuizen wij van de locatie in IJmuiden naar Zaandijk.

 

Wie ben jij?

Je bent een proactieve teamspeler die handig is met geautomatiseerde programma’s. Je schroomt er niet voor om collega’s aan te spreken op eventuele fouten in de aangeleverde formulieren en goederen. Je bent stressbestendig en in staat om ook in een drukkere omgeving beheerst, zorgvuldig en doelmatig te werken. De frontoffice verwerkt aangeboden wapens, drugs, chemische middelen, bebloede messen, enzovoort. Bovendien zie je soms schokkende foto's of beelden. Hier moet je tegen kunnen.

 

Verder heb je een mbo 3-diploma.

 

Wat wij bieden

De standplaats is IJmuiden. Er is ruimte voor 1 fte. Het betreft een tijdelijke functie voor maximaal twee jaar voor 36 uur per week.

Verder kun je het volgende van ons verwachten:

  • een bruto maandsalaris van minimaal € 2.002,- en maximaal € 3.201,- (schaal 6 Bbp) op basis van een 36-urige werkweek;
  • 8% vakantie- en 8,33% eindejaarsuitkering;
  • goede pensioenregeling en betaald ouderschapsverlof.

De formele functie binnen het functiegebouw van de politie is medewerker intake & service.

 

Wat verder belangrijk is

  • Een veiligheidsonderzoek P en een assessment maken (mogelijk) deel uit van de selectieprocedure.
  • De politie zet in op vernieuwing en cultuurverschillen binnen teams. Divers samengestelde teams presteren beter. Daarom werken we hard aan een open en veilige cultuur waarin divers talent tot bloei komt.