Type:
Permanent employment
Location:
Utrecht
Education:
Bachelor (EQF 6), Master (EQF 7)
Published:
12/08/2021
Status:
Open
Apply before:
27/02/2022
Hours p/wk:
40

Description:

Als Java Specialist zal je werken voor Accenture Liquid Studio. Samen met andere specialisten, vaak in muli-disciplinaire teams, zal je aan de slag gaan voor een groot aantal klanten verspreid door heel Nederland en in het buitenland. De opdrachten varieeren veel, maar hebben vaak als missie om een duurzame toekomst voor de volgende genaraties te creeeren.

 

Accenture Liquid Studio bestaat uit een diverse, bekwame groep developers met verschillende achtergronden en overtuigingen. Accenture stimuleert het verrijken van de organisatie met talent die nieuwe inzichten en visies kan toevoegen.

 

Accenture is vanuit Liquid Studio partner van de NLJUG en is actief op events zoals Jfall & TEQNation. Daarom biedt dit de mogelijkheid om hier vanuit Accenture aanwezig te zijn bij de stand of als bezoeker om deel te nemen aan het event.  

 

Jouw rol

Je zult op projectbasis voor onze klanten werken, op locatie of remote, afhankelijk van jouw interesses en de wensen vanuit de klant. Samen met je klant zul je high-tech, op maat gemaakte oplossingen ontwerpen en realiseren. Afhankelijk van jouw ervaring en interesse, kan je verschillende projecten op pakken, zoals: het onwikkelen van nieuwe functionaliteit, een voorstel doen voor herontwerp van systemen of het opstellen van nieuwe systeem architecturen over een heel microservice landschap.

 

Liquid Studio streeft er altijd naar om een voor de klant gepersonaliseerde oplossing te bieden met behulp van de nieuwste technologieen. Hierdoor is geen enkel project hetzelfde en zijn verschillende skillsets van Spring/Jakarta tot cloud microservice en automatisering nodig in de organisatie. Accenture bemoedigd en stimuleert persoonlijke ontwikkeling en stimuleert constante kennis uitbreiding door een trainingsbudget beschikbaar te stellen en de optie te geven om jou eigen gebieden te kiezen waarin je je wilt ontwikkelen.

 

Een aantal van de technologieen waar binnen Liquid Studio mee gewerkt worden zijn: Java 11+, Spring (boot), REST, microservices architecture, CI/CD Automation, DevOps/DevSecOps, Docker, No-SQL & Big data, Security, Mobile, VR & AR. Daarnaast zijn we (premium) partners van veel technologie leveranciers zoals Oracle, Splunk and Hashicorp plus alle grote Cloud operators. Daarnaast bieden wij ook interne trainingen aan in elk van deze gebieden.

 

Jouw team

Onze collega’s van de servicegroep Technology helpen grote en kleine klanten met de strategische opzet van IT-transformaties. Welk cloudplatform past het beste bij de situatie van klant X? Wat zijn de veiligheidsrisico’s van de IT-oplopssing van deze leverancier? Hoe implementeren we Agile werken binnen deze organisatie en hoe bouwen we vanuit design thinking workshops een nieuwe app?

 

Gebaseerd op de roadmaps van de klant bouw je samen met een team van internationale professionals aan op maat gemaakte software en oplossingen, al dan niet in combinatie met het toepassen van slimme techniek zoals Robotics of Artificial Intelligence. In het blueprint proces zul je ook security defensie  strategieën ontwikkelen, door het combineren van technologie en gebruikers gedrag. Samen slaan we een brug tussen de behoeftes van bedrijven en de nieuwste technologische innovaties.

 

Qualifications

 

Jouw achtergrond

  • Bachelor Software Engineering (Master of een andere studie in de richting van informatica zijn ook welkom)

  • Meer dan 3 jaar ervaring in Java Ontwikkeling

  • Extra certificeringen zijn een plus (Oracle Java, Spring, Agile, Devops, etc)

  • Vloeiende beheersing van de Nederlandse taal

  • Passie voor technologie, creatief en een drive om te blijven leren

  • Concepten en/of technologieen waarvoor je een grote passie hebt

Ons aanbod

Accenture is een geweldige plek om te werken en jezelf te ontwikkelen. Kies je voor Accenture, dan word je een schakel in een bedrijf op wereldniveau. Door de vele samenwerkingsverbanden en relaties met klanten zijn wij trots op onze levendige en diverse bedrijfscultuur. Wij staan voor een agile aanpak, end-to-end services en een realistische mindset. Wij willen de echte j ij leren kenen en je verder helpen met je professionele en persoonlijke ontwikkeling, waar je interesse ook maar ligt. Je doorloopt gedurende je carrière bij ons meerdere leertrajecten (formeel en informeel) om je vaardigheden en expertise binnen je rol uit te breiden.   

 

Naast onze opportunistische wekomgeving en de meest uiteenlopende projecten, bieden wij jou ook nog het volgende:

  • Een flexibele vervoersregeling die bij uw persoonlijke situatie past (elektrische auto of fiets, flexibel budget inclusief een NS-business kaart)

  • Een onkostenvergoeding  

  • Korting op Accenture aandelen

  • De mogelijkheid om 4 x 9 uur per week te werken

Geïnteresseerd?

Ben jij klaar voor een carrière bij Accenture waarmee je jezelf kunt zijn en iets kan doen waar je echt van houdt? Meld je aan en maak het verschil.

 

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Dorine Hogendorp, dorine.hogendorp@accenture.com