Keywords:
ICT
Type:
Permanent employment
Location:
Groenlo
Education:
Master (EQF 7), Bachelor (EQF 6), Associate degree (EQF 5), MBO-4/HAVO/VWO (EQF 4)
Published:
24/09/2017
Status:
Open
Apply before:
22/10/2017
Hours p/wk:
40

Description:

Nedap Security Management is één van de marktgroepen van Nedap die innovatieve systemen voor de beveiliging van gebouwen en terreinen ontwikkelt en vermarkt. Als leider in de internationale industrie voor fysieke toegangscontrole en security management baseren we onze producten op state-of-the-art software en hardware technologie. 

Naast technologie gedreven ontwikkeling wordt onze product roadmap voor een groot deel bepaald door industrietrends als globalisatie, versmelten van fysieke en informatie beveiliging en hoge eisen op het gebied van schaalbaarheid, gebruikersgemak en betrouwbaarheid van de systemen.

 

Wat ga je doen?

Ons security management systeem is een voornamelijk in Java ontwikkeld systeem waarbij een server omgeving met de gedistribueerde controllers communiceert. De basis functionaliteiten voor onze eindklanten zijn toegangscontrole, inbraakdetectie, videobewaking en locker management. Naast eigen soft- en hardware integreren we ook met producten van andere partijen, zodat de eindklant de beste totaal oplossing op maat kan realiseren. Als onderdeel van een brede moderniseringsslag zijn we op dit moment onder andere bezig met de migratie van ons platform naar JPA. 

In welk team ga je werken?

We werken via korte iteraties in kleine teams en leveren gedurende het jaar verschillende releases op voor onze klanten.
 

Wie zoeken we

Wij zoeken een Java software engineer met ca. 4 jaar ontwikkel ervaring in een Java omgeving. Kennis en ervaring met Java entreprise oplossingen, applicatie servers, web service technologieën als REST en SOAP. Wij maken op dit moment gebruik van JPA, RMI, JINI, Encryptie, Keystores en TLS. We zijn voor de toekomst aan het kijken naar vernieuwingen op het gebied van microservice-architectuur en alle facetten die daarbij een rol spelen. Tevens zullen we kijken naar de mogelijkheden die Java 9 biedt. In deze rol ben je in staat hier een positieve bijdrage aan te leveren.

Je hebt ervaring met de volgende technologieën:

  • Java/J2EE
  • Jboss 7
  • Databases/JPA

Wat wordt een Nedapper geboden?

Je kunt van ons uitstekende arbeidsvoorwaarden verwachten, waarbij je voldoende uitdaging en ruimte krijgt om jezelf te ontplooien. Daarnaast kom je te werken in een eigentijdse en inspirerende werkomgeving.
 

En nu?

Wij vinden het belangrijk dat je omschrijft waarom je bij Nedap past. Reageren kan via de sollicitatiebutton. Vragen? Neem contact op met Marlou: 06-11284778.