Keywords:
Cybercrime, Prevention
Type:
Internship
Location:
Den Haag
Education:
Associate degree (EQF 5), Bachelor (EQF 6)
Published:
13/07/2022
Status:
Open
Apply before:
18/07/2022
Hours p/wk:
32

Description:

Functie­omschrijving

Wil jij een bijdrage leveren aan de bestrijding van (online) fraude? Dan hebben wij een aantrekkelijke meeloopstage voor jou. Als stagiair(e) op het thema fraude ga jij ons helpen om o.a. datingfraude, WhatsAppfraude en spoofing te bestrijden. Tijdens jouw stageperiode draai jij volledig mee met de dagelijkse werkzaamheden van het cluster Fraude en Corruptie.


De persoon die wij zoeken is communicatief vaardig en vindt het interessant om zich in te zetten op preventie, slachtofferhulp en innovatie. Jij onderhoudt contact met de partners. Zo werk jij samen met het Centrum van Criminaliteitspreventie en Veiligheid en de Fraudehelpdesk. Ook draag je bij als secretaris van overleggen met partners in de criminaliteitsbestrijding van (online) fraude en spring je in bij op verschillende klussen van collega's. Mocht jij een specifieke stageopdracht hebben die aansluit bij het onderwerp, dan kunnen wij samen kijken hoe dit past.

 

Functie-eisen

  • De persoon die wij zoeken is aan het einde van de HBO/WO bacheloropleiding of start met een WO masteropleiding. De persoon dient ingeschreven te zijn bij een onderwijsinstelling.
  • Het maakt jou niet uit of je alleen of in een team werkt.
  • Je bent mondig en durft jouw mening te verkondigen.
  • Je bent bekend met de nieuwste online trends, apps en social media.
  • Je weet makkelijk de verbinding te vinden met de verschillende groepen in Nederland.
  • Je schrijft snel en bondig.

Arbeids­voorwaarden

  • Dienst­verband: Meeloopstage
  • Minimaal aantal uren per week: 32
  • Maximaal aantal uren per week: 36

Bijzonderheden

Wij geloven dat medewerkers het beste tot hun recht komen in een inclusieve werkomgeving waar respect, samenwerking en aandacht voor individuele kwaliteiten en ontwikkelmogelijkheden voorop staan. Wij willen dat iedereen bij JenV zich welkom en gewaardeerd voelt, ongeacht zijn of haar achtergrond of voorkeur. We bevorderen het werken in divers samengestelde teams en inclusieve leiderschapsvaardigheden. Hiermee houden we rekening tijdens de selectieprocedure.