Type:
Permanent employment
Location:
Den Haag
Education:
Published:
16/08/2023
Status:
Open
Apply before:
30/10/2023
Hours p/wk:
40

Description:

Ben jij ambitieus, heb jij de drive om verder te groeien en te ontwikkelen op het gebied van IT security/networking? Wil je daarnaast kennis op doen van de nieuwste technologie?

 

Neem dan contact op! Over de rest komen we samen wel uit ;) 

 

Enwere is opgericht in 2017 en richt zich als cyber security organisatie op het ondersteunen van klanten in hun cyberweerbaarheid journey. Wij bieden diensten op het gebied van Awareness, Insights en Measures met als doel de cyberweerbaarheid van uw organisatie te versterken en hiermee de impact van een cyberaanval te minimaliseren zodat u snel weer aan de slag kunt na een cyberaanval.

 

Awareness: Een belangrijke stap bij het beschermen van uw organisatie tegen cyberaanvallen is bewustwording van de risico's. Bij Enwere bieden we organisaties een platform waar u en uw mensen getraind worden op het gebied van cyberveiligheid. Uw organisatie leert zo niet alleen de risico's van cyberaanvallen beter te begrijpen, maar wordt ook bewust gemaakt de risico’s die de organisatie kan lopen.

 

Insights: Onze cyber security experts helpen u met Insights door uw huidige cyber security landschap te analyseren en kwetsbare plekken te identificeren. Op basis hiervan stellen zij een actieplan op om uw cyberweerbaarheid met technische oplossingen te verbeteren. Met onze Insights diensten kunt u er zeker van zijn dat uw organisatie optimaal beschermd is tegen de laatste cyberbedreigingen.

 

Measures: Wij geloven dat het juiste beleid schade minimaliseert. Daarom helpen wij onze klanten bij het opstellen van een stappenplan om passende beleidsmaatregelen voor hun organisatie te implementeren. Met onze Measures diensten kunnen onze klanten direct effectieve maatregelen nemen om cyberaanvallen af te weren en hun cyberweerbaarheid te versterken. Door middel van het juiste beleid worden risico's geminimaliseerd en kunt u uw organisatie beschermen tegen de gevolgen van een cyberaanval.

 

Bij Enwere staat de klant altijd centraal: “Our AIM is your cyber resilience”. Onze dienstverlening is gericht op het verbeteren van uw cyberweerbaarheid en het minimaliseren van de impact van een cyberaanval.