Stage PHP Developer

Wil jij een stage waar je jezelf kan ontwikkelen en een bijdrage kan leveren aan het bedrijf? Bij DongIT staat je individuele ontwikkeling voorop. Gedurende de stageperiode kom je met het volledige ontwikkelaspect in aanraking zoals het vertalen van de klantwens, werken in een team, ticketsysteem, versiebeheer, continuous integration, security en release management. 

Aan het eind van jouw stage zal jij de fijne kneepjes van het vak onder de knie hebben en weet je hoe je een webapplicatie kan beschermen tegen hackers. Bij DongIT staan veiligheid, onderhoudbaarheid en schone code namelijk voorop. Je zal werken met MVC-frameworks en andere technieken zoals Javascript en jQuery.

Steekwoorden: PHP, MVC, webbeveiliging, jQuery

Duur: 3 – 6 maanden

Profiel:

  • HBO-/WO -student
  • Ervaring met PHP en object georiënteerd programmeren
  • Mogelijkheid tot vast dienstverband als jij goed functioneert en binnen het bedrijf past

 

Wat kan je verwachten?

Werk als PHP-ontwikkelaar mee aan uiteenlopende projecten, zoals grote e-commerce websites en webapplicaties die aan hoge beveiligingseisen dienen te voldoen. Je wordt begeleid door senior programmeurs, die exact weten hoe een applicatie nauwkeurig en veilig wordt opgebouwd en in elkaar in zit. 

Tijdens je stage zal je werken aan je stageopdracht en is het mogelijk om mee te draaien in projecten van het bedrijf. Je kan zelf aangeven waar je interesses liggen en wat je graag zou willen leren, hiermee zullen wij jou dan helpen. 

Je zal na moeten denken over de wensen van de klant, en hoe je deze wensen het beste kan vertalen en implementeren in een webapplicatie. Aan de hand van een ticketsysteem heb je een overzicht van de taken die nog uitgevoerd moeten worden. De code die je maakt wordt nagekeken door senior programmeurs, die jou feedback geven zodat je hier van leert. Als alles is goedgekeurd zullen we jouw code in productie nemen. Je geleverde werk wordt dus daadwerkelijk gebruikt, waarmee je een significante bijdrage levert aan het bedrijf.