Type:
Permanent employment
Location:
Amsterdam
Education:
Associate degree (EQF 5), Bachelor (EQF 6)
Published:
23/04/2024
Status:
Open
Apply before:
30/08/2024
Hours p/wk:
40
More information

Description:

Als Programma Manager bij Secura speel je een centrale rol in het plannen, uitvoeren en beheren van uitgebreide cybersecurity project voor landelijke overheid (ministeries en uitvoeringsorganisaties), universiteiten, hogescholen, ziekenhuizen, en lokale overheid zoals gemeenten alsook commerciële organisaties.

Wij leveren diensten met een geïntegreerde aanpak die zijn ontwikkeld om de cyberweerbaarheid van onze klanten te verhogen. Als Programma Manager coördineer en beheer je grote klantprojecten (met een totale jaaromzet van >€400K) en je bent onze belangrijkste adviseur voor onze klanten, waarbij je richt op mensen, processen en technologie.

Je werkt samen met verschillende belanghebbenden (CISO’s, IT-managers, Security Officers of bestuursleden) om op maat gemaakte oplossingen te ontwikkelen die inspelen op de specifieke behoeften en uitdagingen van elke klant. Jouw verantwoordelijkheid is het leveren van hoogwaardige diensten en het zorgen van optimale klanttevredenheid.

 

Wat ga jij doen als programma manager:

  • Je bent de primaire contactpersoon voor deze klanten;
  • Je analyseert de cybersecurity-behoeften van klanten en het daarop ontwikkelen van strategieën en oplossingen;
  • Je ontwikkelt Security Roadmaps voor klanten met als doel het leveren van een multidisciplinaire dienstverlening in een partner rol naar deze klanten;
  • Je coördineert en beheert projecten die wij uitvoeren voor onze klanten, inclusief planning, budgettering en rapportage;
  • Je werkt samen met interne en externe stakeholders om kwalitatief hoogwaardige diensten te leveren en de klanttevredenheid te waarborgen. Met als doel om een langdurige relatie met de klant aan te gaan;
  • Je draagt inhoudelijk bij aan de verkoop van programma’s en projecten;
  • Je onderhoudt sterke relaties met klanten in de publieke sector om een positieve samenwerking te bevorderen;
  • Je coacht en begeleid consultants die werken op de projecten waar jij verantwoordelijk voor bent.

Jij bent een programma manager met:

  • Relevante ervaring in cybersecurity, bij voorkeur in een klantgerichte rol;
  • Kennis van cybersecuritydiensten en –standaarden;
  • Ervaring als projectmanager, inclusief budgettering, planning, rapportage en resourcing;
  • Sterke communicatieve vaardigheden. Je bent in staat om te communiceren op alle niveaus binnen een organisatie;
  • Kennis van de richtlijnen zoals NIS2 en belangrijke controle raamwerken voor informatiebeveiliging (zoals NIST en ISO) en ervaring met de implementatie ervan;
  • Commerciële vaardigheden; je weet hoe je van kansen opdrachten maakt.

Wat kun je bij ons verwachten?

Wij zijn een organisatie met een security hart en we streven ernaar om op een hoog niveau kwaliteit te leveren op het gebied van cybersecurity. Je komt te werken in een team van zeer gepassioneerde specialisten en kennisuitwisseling is bij ons erg belangrijk. Daarbij vinden wij het sociale aspect van werk ook van belang. Jouw collega’s leer je beter kennen tijdens de teamdagen, een BBQ workshop, de jaarlijkse ski-trip of misschien wel doordat je zelf een idee voor een leuke activiteit hebt.

Bij Secura bieden we een omgeving om je talenten te ontplooien en je professionele groei te stimuleren. Samen werken we aan het waarborgen van de veiligheid en integriteit van waardevolle gegevens. Inhoudelijk bieden wij je een heel diverse portefeuille van aansprekende klanten en opdrachtgevers.

We zijn onderdeel van Bureau Veritas waardoor er steeds meer internationale mogelijkheden komen, zowel voor het werken aan projecten alsook voor jouw carrière.