Keywords:
beveiliging, Education, Management, Talent
Type:
Permanent employment
Location:
The Hague
Education:
Bachelor (EQF 6), Doctorate/PhD (EQF 8), Master (EQF 7)
Published:
23/07/2018
Status:
Open
Apply before:
31/07/2018
Hours p/wk:
37

Description:

Zorg jij dat de Mondriaan van morgen goed voorbereid wordt op werk of een vervolgopleiding? ROC Mondriaan is dé huisopleider van Haaglanden als het gaat om middelbaar beroepsonderwijs. Ook voor een taal- of rekencursus, bijscholing of een ander traject kun je bij ROC Mondriaan terecht. Dagelijks zijn ruim 2.000 vakkundige, innovatieve en betrokken medewerkers actief binnen 29 herkenbare scholen en diensten.

De school voor Orde en Veiligheid biedt als één van de weinige scholen in Nederland het hele pakket van opleidingen in Orde en Veiligheid aan zowel voor de particuliere als voor de private sector: Particuliere Beveiliger op niveau 2 en Coördinator Beveiliger op niveau 3, Beveiliger met uitstroommogelijkheid naar de Marechaussee, Handhaver toezicht en veiligheid met uitstroommogelijkheid naar de Politieacademie en Aankomend medewerker (niveau 2) en aankomend onderofficier Grondoptreden (niveau 3) voor Defensie. Daarnaast biedt de school innovatieve keuzedelen aan passend bij de arbeidsmarkt. De school heeft ongeveer 730 studenten en is gevestigd aan de Helenastraat in Den Haag waar goede faciliteiten zijn voor de opleidingen. De medewerkers (ca. 44 fte), waaronder een adjunct schooldirecteur, zijn nauw betrokken bij de ontwikkeling en uitvoering van het onderwijs en werken samen in teams. Er is een goede relatie en een nauwe samenwerking met het bedrijfsleven en met Defensie, Marechaussee en Politieen andere ROC’s op het gebied van curriculumontwikkeling, keuzedelen en uitvoering onderwijs en examinering. Erzijn diverse landelijke overleggen waarin de schooldirecteur een belangrijke rol speelt.

De school zoekt per 1 november 2018 een Schooldirecteur voor 1 fte.Taken:

 • je bent resultaatverantwoordelijk voor de uitvoering van het onderwijs in overeenstemming met het onderwijsbeleid van Mondriaan, het bewaken van de onderwijskwaliteit en het initiëren van curriculumontwikkeling en innovatie;
 • je bent verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van de school;
 • je geeft leiding aan de medewerkers van de school;
 • je vertegenwoordigt de school prominent in het netwerk-beroepenveld;
 • je vertegenwoordigt de school binnen Mondriaan;
 • je adviseert over school overstijgende zaken.

Wat wij van jou vragen:

 • academisch werk- en denkniveau;
 • ervaring in het leiden van een school;
 • innovatief en ondernemend;
 • onderwijskundig leiderschap;
 • heeft een visie op de positionering en ontwikkeling van de school;
 • expertise op het gebied van verandermanagement;
 • vaardigheden m.b.t. het ontwikkelen van medewerkers en teams;
 • inzicht in bedrijfsprocessen van een grote onderwijsorganisatie;
 • affiniteit met de sector Orde en Veiligheid;
 • uitstekende relationele en communicatie vaardigheden zowel in- als extern;
 • ervaring met het onderhouden van een netwerk in de publieke en private sector is een pre.

Wat wij je bieden

Deze functie is structureel. De aanstelling zal in een tijdelijk dienstverband aanvangen.

Wij bieden je een prettige werkomgeving bij een dynamische en op ontwikkeling gerichte organisatie. Het betreft een functie op functieniveau 13. Het salaris bedraagt minimaal € 4017,00 en maximaal € 5591,00 bruto bij een volledige betrekking (1 fte is 37 uur per week). Daarnaast bieden wij gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering van 8,33% in december, reiskostenvergoeding, een tegemoetkoming in de kosten van de zorgverzekering en 30 vakantiedagen. Bovendien kent ROC Mondriaan goede scholings- en opleidingsmogelijkheden.

 

Informatie
Voor alle aanstellingen geldt dat men in beginsel op elke plek binnen ROC Mondriaan ingezet kan worden. Voor benoeming is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Het opvragen van referenties en een assessment maken onderdeel uit van de procedure.

 

Diversiteit

Het ROC Mondriaan ambieert een brede diversiteit in het team en nodigt daarom nadrukkelijk mensen met diverse achtergronden in afkomst en cultuur uit om te solliciteren.

 

Procedure

Met vragen over de inhoud van de functie kun je bellen met Hatice Turkmen, Partner bij Colourful People, telefoon +31 6 46 08 12 32. Wij ontvangen je sollicitatie graag digitaal. Door te mailen naar h.turkmen@colourfulpeople.nl, kun je ons je contactgegevens, motivatiebrief en curriculum vitae toesturen. (Vakanties graag melden bij het solliciteren)

 

De sluitingstermijn is 31 juli. De voorselectie zal plaatsvinden in de weken 32 en 33.