Keywords:
Intelligence products, Information Exchange, collaboration
Type:
Permanent employment
Location:
Den Haag
Education:
Master (EQF 7)
Published:
22/05/2019
Status:
Open
Apply before:
07/10/2019
Hours p/wk:
40

Description:

WAT GA JE DOEN?

Je komt terecht in een fantastisch team: Human Behaviour and Organisational Innovations. Binnen de afdeling (48 m/v) ontwikkelen en passen we kennis toe op het gebied van sociale innovatie. Op dit moment zoekt het werkveld Collaborative Intelligence versterking. Hier combineren we in onze projecten organisatiekunde, data science, kunstmatige intelligentie, interaction design en psychologie. We werken aan concrete innovaties, gestoeld op hoogwaardig empirisch onderzoek. Onze expertise zetten we in voor het versterken van informatie- en samenwerkingsprocessen bij veiligheidsorganisaties. We ontwikkelen nieuwe manieren van samenwerking, informatievoorzieningen en organiseren.

Jouw werkzaamheden:
  • Onderzoeken en adviseren over aspecten als organisatieprocessen, samenwerking tussen verschillende partijen en ondersteuning bij intelligente informatievoorziening.
  • Operationaliseren van wetenschappelijke concepten rondom samenwerking, informatievoorziening en organiseren voor bijvoorbeeld militairen en politieagenten
  • Ontwikkelen van prototypes, opstellen programma van eisen en ontwerpspecificaties.
  • Observeren, analyseren, beoordelen van informatiesturing en samenwerkingsprocessen en vertalen naar ontwerpproces, samenwerking en ondersteuning om dit te versterken.

WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?

  • Afgeronde masteropleiding op WO-niveau, bijvoorbeeld van organisatiepsychologie, organisatiekunde, technische bestuurskunde, informatiekunde.
  • Een aanvullende studie of vakken op het gebied van data science of kunstmatige intelligentie is een pre.
  • Kerncompetenties: creativiteit, leervermogen, samenwerken, inlevingsvermogen, klantgerichtheid, resultaatgerichtheid.
  • Kennis van de Engelse taal is een vereiste.
  • Affiniteit met veiligheidsdomein (politie, defensie, justitie, brandweer).
  • Je hebt affiniteit met data science, kunstmatige intelligentie, interaction design, human factors in cyber security en criminologie.

WAT MAG JE VAN JE WERKOMGEVING VERWACHTEN?

Voor welzijn en welvaart in de samenleving is het belangrijk dat mensen veilig zijn en zich veilig voelen.
Voor die veiligheid zetten veiligheidsorganisaties zoals de politie, defensie en het ministerie van Justitie en Veiligheid zich dagelijks in. De hedendaagse veiligheidsproblemen zijn dermate complex, dat veiligheidsorganisaties, gemeenten en andere overheidsdiensten steeds vaker nauw met elkaar, maar ook met burgers samenwerken om tot oplossingen te komen. Denk bijvoorbeeld aan crisismanagement of opsporing door burgers.
 
Informatievoorziening, intelligence en samenwerking zijn bij de aanpak van veiligheidsproblemen van nu en in de toekomst cruciaal. We noemen dat in deze context: Collaborative intelligence. Wij ontwikkelen met ons team kennis op het vlak van samenwerking, informatievoorziening en intelligence zodat veiligheidsorganisaties kunnen innoveren. In onze projecten stellen we daarbij de mens centraal.
 

WAT KAN TNO JE BIEDEN?

Werken met plezier betekent voor iedere werknemer iets anders. Daarom bieden wij bijvoorbeeld arbeidsvoorwaarden a-la-carte, waarbij je maandelijks diverse arbeidsvoorwaarden tegen elkaar kunt uitruilen. Door flexibele werktijden (bijvoorbeeld 4x9) en verschillende verlofregelingen kun je zelf een pakket creëren wat optimaal aansluit op jouw wensen. Kijk hier voor meer informatie over onze flexibele arbeidsvoorwaarden.

TNO hecht veel waarde aan zowel jouw persoonlijke als jouw professionele ontwikkeling. Er zijn vele mogelijkheden om met je ontwikkeling aan de slag te gaan: congressen, opleidingen, workshops, coaching, intervisie, mentoring en functierotatie. Bij TNO heb je de regie van je eigen carrière voor een zeer groot deel in eigen hand. Het salaris voor deze functie ligt tussen €2.830,- en €3.600,-, afhankelijk van je expertise en ervaring.
 

HOE ZIET HET PROCES ERUIT?

Solliciteren is mogelijk t/m 11 juni. De eerste ronde staat gepland op 19 juni. Deze sollicitatieprocedure kent een tweetal gespreksrondes. Daarna volgt een selectieassessment. Afrondend bespreken we in een interview de arbeidsvoorwaarden. We streven ernaar dit binnen 4 weken af te ronden.

Voor deze vacature is het noodzakelijk dat de AIVD een VGB afgeeft na het uitvoeren van een veiligheidsonderzoek. Kijk voor meer informatie op de website van de AIVD.

 

HEEFT DEZE VACATURE IETS BIJ JE LOS GEMAAKT?

Dan zie ik je sollicitatie graag tegemoet!
Mocht je nog vragen hebben dan kun je contact met ons opnemen.

 
Recruiter: Lara Hagendoorn
Mobiel: +31 (0)6-507 40690


Hiring manager: Sharon Prins
Telefoonnummer: +31 (0)6-537 15812