Keywords:
Cyber, ICT, scrum
Type:
Permanent employment
Location:
Rotterdam
Education:
Bachelor (EQF 6)
Published:
19/06/2019
Status:
Open
Apply before:
12/08/2019
Hours p/wk:
40

Description:

KVK is bezig met een grote transformatie. We willen steeds verder digitaliseren en onze producten en diensten toegankelijker maken voor ondernemers.
Dankzij de nieuwste technische ontwikkelingen binnen ICT kunnen we de groeikansen van ondernemers maximaal ondersteunen. Jij bent dé Scrum Master IT die geen enkele stap in een project over het hoofd ziet en hier helemaal in op gaat.


Jouw kracht
Jij bent vakkundig, marktgericht en analytisch sterk. Complexe materie vertaal jij eenvoudig in heldere analyses die je overtuigend weergeeft richting Product Owners en teamleden. Je bent gericht op samenwerking, hebt een groot inlevingsvermogen en sterke communicatieve en coachende vaardigheden.


Wat we vragen

Als Scrum Master IT ben je verantwoordelijk voor het werkproces van DevOps team(s) en pakt impediments aan. Je faciliteert het Scrumproces en waarborgt de kaders. Jij zorgt ervoor dat niets het team in de weg staat om goed werk te kunnen verrichten. Waar nodig ondersteun je ook de Product Owners bij een goede invulling van hun rol.

 Daarnaast beschik je over:

 • Een afgeronde IT gerelateerde HBO opleiding.
 • Certificering als Scrum Master en minimaal 3 jaar ervaring in deze rol.
 • Ervaring met de invoering van de Agile methode binnen een IT omgeving.
 • Kennis van Lean practices, werkwijze van DevOps teams, Continuous Delivery en Scaled Scrum.
 • Ervaring met werken in technisch complexe IT omgevingen.
 • Bekendheid met Product Backlog Management (Jira).

 


Wat wij jou bieden

Een uitdagende functie voor een zeer ervaren Scrummaster IT die het verschil weet te maken. Met veel ruimte en vrijheid om zelfstandig te handelen en tot mooie resultaten te komen. Zo lever je een belangrijke bijdrage aan het succes en de herkenbaarheid van de KvK.

En dan ook nog:

Een fulltime functie BBRA–schaal 10 en bedraagt maximaal € 4464,27 per maand afhankelijk van opleiding, kennis en werkervaring.

Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:

 • pensioen- en ziektekostenregeling;
 • Shuttel vervoerskaart;
 • 23 vakantiedagen (op basis van fulltime inzet);
 • 12 ADV-dagen (op basis van fulltime inzet);
 • Veel mogelijkheden voor inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling;
 • Bereid om te reizen binnen de Randstad.
   

Werken voor ondernemers

Werken bij de KvK is werken voor 1,8 miljoen ondernemers, het hart van de Nederlandse economie. Als KvK stimuleren we ondernemerschap. We laten ondernemers starten, innoveren en groeien in binnen- en buitenland. We beheren het Handelsregister en leveren informatie, diensten en producten aan ondernemers. Dit doen we zoveel mogelijk online.

We zijn een publieke, landelijke organisatie met zo’n 1400 betrokken medewerkers die oog hebben voor maatschappelijk belang. We werken op 20 plekken in het land, waaronder het hoofdkantoor in Utrecht. Om het beste uit onszelf te halen, werken we aan onze talenten en ontwikkelen we ons voortdurend.

 
Tijd om te ondernemen

Met een ondernemende houding kom je binnen de KvK het verst. Lees hier meer over hoe het is om te werken bij de KvK. Mensen die kansen signaleren en deze verzilveren, passen dan ook het beste bij ons. Ben jij zo iemand en herken jij jezelf direct als onze nieuwe Projectmanager IT? Solliciteer dan nu via recruitment@KvK.nl.

 Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Loek Bueneker, corporate recruiter, via 06 256 864 69.

 Screening en/of assessment kan een onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure van de Kamer van Koophandel.

 

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.