Type:
Permanent employment
Location:
Zoetermeer
Education:
Bachelor (EQF 6), Master (EQF 7)
Published:
22/08/2023
Status:
Open
Apply before:
30/10/2023
Hours p/wk:
37

Description:

Als Security Architect speel je een cruciale rol in het ontwerpen en implementeren van de beveiligingssystemen en processen van onze klanten. Jouw werk kan grote invloed hebben op het algemene beveiligingsniveau van onze klanten. Een Security Architect kan onder andere het verschil maken in de volgende belangrijke domeinen: Toezicht, Cyber, Identiteit en Advies.

 

Jouw rol als Security Architect

Binnen ons team kan jij als Security Architect veel meerwaarde leveren aan onze klanten door te helpen hun kapitaal, reputatie en klantvertrouwen te beschermen en ze in staat te stellen om met vertrouwen te werken in een voortdurend veranderend dreigingslandschap.

Dit is je team

Het Architecture team bestaat uit 5 collega’s die wachten op jouw inspiratie en kennis in ons team. Samen geven we advies bij het nemen van ingewikkelde beslissingen, helpen we projecten te structureren en geven we richting aan de ontwikkeling van diensten. Met een blik op de toekomst, inzicht in het heden en de lessen van het verleden. We werken samen met andere architecten aan de ontwikkeling van veilige oplossingen die voldoen aan alle beveiligingseisen en samen maken we Nederland een stuk veiliger.

 

Wat gebeurt er na je sollicitatie?

  • (1) Je solliciteert. Is deze vacature jouw droombaan? Leuk dat je solliciteert. Wij ontvangen jouw sollicitatie en nemen snel contact met je op. 
  • (2) Telefonisch gesprek. We leren je graag beter kennen. We plannen een eerste kennismaking. Een van onze recruiters neemt telefonisch contact met je op. 
  • (3) Tweede gesprek. Beide kanten nog steeds tevreden? Dan wordt er een tweede gesprek ingepland. 
  • (4) Welkom in het team. Welkom bij KPN. Vandaag start jouw introductieprogramma.