Type:
Permanent employment
Location:
Den Haag
Education:
Associate degree (EQF 5), Bachelor (EQF 6)
Published:
20/03/2023
Status:
Open
Apply before:
30/08/2024
Hours p/wk:
40
More information

Description:

Als trainer bij Certified Secure geef je hands-on securitytrainingen op basis van de Certified Secure challenges en certificeringen. Je vindt het leuk om je hacker mindset en security-skills over te dragen aan anderen. Kritische vragen en eigenwijze techneuten zijn voor jou geen probleem, bring it on!

 

Training

Tijdens de training doorloop je samen met de deelnemers, variërend van testers, developers, sysops en devops tot digitale rechercheurs, ethical hackers en security-experts, verschillende Certified Secure challenges. Je voorziet de deelnemers van relevante achtergrondinformatie en je bent in staat om de achterliggende "root cause" van de kwetsbaarheden én de best-practices om deze te voorkomen helder over te brengen.

Binnen Certified Secure werk je samen in een hecht team van security-experts. We leiden je intern op zodat je de challenges en achterliggende technieken tot in de puntjes beheerst. Je leert constant nieuwe dingen en je vindt het leuk om mee te denken bij het ontwikkelen van nieuwe security challenges en trainingsmateriaal.

 

Functie Vereisten

Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat je het leuk vindt om trainingen te geven en een passie voor security hebt. Je wordt intern opgeleid tot Certified Secure trainer maar we hebben wel een aantal basisvereisten, namelijk:

  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Goede communicatieve, sociale en presentatievaardigheden
  • Ruime ervaring met werken op de Linux commandline
  • Gedegen begrip van databases en SQL
  • Gedegen begrip van networking, TCP/IP, firewalls
  • Bereid om te reizen voor het geven van trainingen
  • In het bezit van rijbewijs is een pre
  • Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)

Uiteraard maakt een technische assessment onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

 

Wat kunnen wij je bieden?

Certified Secure is een technisch gedreven organisatie waarin je niet wordt gehinderd door overenthousiaste managers of onnodig lange meetings. We zijn 24/7, 365 dagen per jaar bezig met technische hands-on security. Je werkt in een team met internationaal bekende cybersecurity-experts. We zijn een relatief kleine organisatie met een informele bedrijfscultuur, onze mantra "Security is fun" is op de werkvloer duidelijk aanwezig :)

Naast (niet onbelangrijk) een goed loon bieden we je ook direct toegang tot de kennis van onze cybersecurity experts. Het delen van kennis is een essentieel onderdeel van Certified Secure. Altijd al willen weten wat een ROP-chain is? Een interesse in reverse engineering of je memory corruption skills verder ontwikkelen? Onze cybersecurity experts zorgen ervoor dat je altijd het beste uit jezelf kan halen en jezelf blijft ontwikkelen.

 

Uiteraard heb je als onderdeel van ons team direct toegang tot al onze securitychallenges en natuurlijk front-row seats bij de verschillende cybersecurity evenementen die wij organiseren.

 

Solliciteren

Ben je na het lezen van deze functieomschrijving enthousiast geworden? Solliciteer dan door middel van het online sollicitatieformulier. We laten je zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 4 weken na ontvangst van je sollicitatie, weten of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.