Keywords:
Cyber Security, Security Consultant, Cybersecurity Governance, Data Governance
Type:
Permanent employment
Location:
Amstelveen
Education:
Associate degree (EQF 5), Master (EQF 7)
Published:
26/07/2019
Status:
Open
Apply before:
18/08/2019
Hours p/wk:
40

Description:

Wij zijn KPMG Cyber. We helpen klanten op het gebied van informatiebeveiliging en data privacy. Je komt in een team te werken waar, naast data privacy, gewerkt wordt aan onder andere Security Strategy, Security Testing, Security Monitoring, Cloud, Identity & Access Management en Digital Risk Management. Data privacy heeft veel raakvlakken met andere vakgebieden en je zult veel in multidisciplinaire teams aan opdrachten werken.


Je werkt voor vele en diverse (inter)nationale ondernemingen in vrijwel alle marktsegmenten. Het gaat om opdrachtgevers die hoog professioneel werk verwachten op het gebied van data privacy, data management, en cybersecurity. We helpen deze organisaties om de gegevens van personen goed te beheren en te beveiligen, privacy risico’s te mitigeren, data governance en data management in te richten, privacy te borgen met nieuwe technologieën in operationele processen, te ondersteunen met interne en externe privacy audits, privacy te borgen bij transformaties en te voldoen aan wet- en regelgeving. Vraagstukken waar je aan zult werken hebben te maken met o.a. de onderwerpen: data governance, data management, data lifecycle management, informatiebeveiliging, e-privacy, tracking, profiling en online marketing.

 

Samen met je collega’s vorm je de top op het gebied van data privacy. KPMG wil groei voor haar klanten realiseren door het vertalen van privacy risico’s naar kansen. Daarom ben je bij alle fases betrokken: als gesprekspartner bij de analyse- en ontwerpfase én als adviseur tijdens het implementeren en monitoren van veranderingen. Klanten zitten over de hele wereld en onze kantoren zitten onder andere in Amstelveen, Rotterdam, Den Haag en Eindhoven.

 

 

Het profiel

Passie voor het vak, de klant en de maatschappij: dat is wat KPMG kenmerkt. Deze brede belangstelling is doorslaggevend voor de kwaliteit van al onze diensten, evenals voor de ontwikkeling van onze mensen. Onze mensen zijn ambitieus en hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Samen maken we het verschil voor onze klanten.

 

• Je hebt een academische opleiding informatica, bestuurlijke informatiekunde, (technische) bedrijfskunde, bedrijfseconomie of IT auditing met goed gevolg afgerond.
• Je beschikt over zo’n 5 jaar relevante werkervaring in data privacy, data management, data analytics en/of tracking, profiling, online marketing en informatiebeveiliging.
• Je hebt goede technische IT-kennis en bent bekend met SQL-statements. Je bent bekend met de principes voor informatiebeveiliging, zoals encryptie, patch management, business continuity management en back-up & restore management. Je bent bekend met Business Intelligence en data management toepassingen en tools.
• Je ziet in dat privacy verder gaat dan het implementeren van wetgeving. Je hebt een eigen visie op data privacy en kan deze onderbouwen.
• Je hebt ervaring in het vertalen van wetgeving naar pragmatische acties. Je bent de brug met de business en kan uitleggen wat de impact van de wetgeving op de business is.
• Je spreekt vloeiend Engels en Nederlands.
• Je bent een kwaliteitsgerichte, analytische, ondernemende en commerciële teamspeler met uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent leergierig en creëert kansen. Je bent mensgericht, betrouwbaar en gaat doortastend te werk.
• Je hebt bij voorkeur ervaring met het coördineren van projecten en daarnaast heb je de ambitie om (in de toekomst) teams aan te sturen.
• Je hecht veel waarde aan het leveren van een hoge kwaliteit van je werk en hebt een professioneel kritische houding en een rechte rug.
• Je hebt interesse in de wereld om je heen en bent maatschappelijk betrokken.

Voldoe je aan het bovenstaande profiel? Dan zijn we op zoek naar jou!

 

 

Ons aanbod

KPMG Nederland maakt deel uit van het internationale KPMG-netwerk, wereldwijd toonaangevend in Audit, Advisory en Tax. Met een heldere visie, sterke waarden en gedreven mensen willen we onze solide positie verder verstevigen. Wij zijn ambitieus, deskundig en internationaal georiënteerd. KPMG is een internationaal netwerk van bedrijven met persoonlijke aandacht voor medewerkers. We hebben een sterke marktpositie. Onze mensen werken dagelijks intensief samen in een prettige en stimulerende omgeving voor aansprekende cliënten.Persoonlijke ontwikkeling staat centraal bij KPMG. Met gerichte training, opleiding en coaching helpen we onze medewerkers te excelleren en het beste uit zichzelf te halen.


KPMG staat open voor alle talenten. Met de meest uiteenlopende competenties. Vrouwen en mannen. Jong en oud. Ongeacht je culturele achtergrond, seksuele geaardheid of arbeidsbeperking. Samen pakken we de uitdaging op. Met elkaar. Met de klant.
Bij ons krijg je dan ook een uitstekend pakket aan primaire en secundaire (een leaseauto, laptop, smartphone, onkostenvergoeding en een premievrij pensioen), arbeidsvoorwaarden afgestemd op de laatste ontwikkelingen in de markt.

 

 

Meer informatie en solliciteren

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de verantwoordelijke recruitment adviseur. Solliciteren? Klik voor meer informatie op de 'more information-button'.


Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Een individueel assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.