Keywords:
Cyber, ICT
Type:
Permanent employment
Location:
Woerden
Education:
Bachelor (EQF 6), Master (EQF 7)
Published:
19/06/2019
Status:
Open
Apply before:
12/08/2019
Hours p/wk:
40

Description:

Als Senior Functioneel Applicatiebeheerder zorg je ervoor dat het gebruik en de kwaliteit van applicaties wordt geoptimaliseerd. Je beschrijft procedures voor het ontwikkelen van nieuwe applicaties en levert een actieve bijdrage aan het verbeteren van bestaande applicaties. Je voert processen uit conform ASL2, waarbij de nadruk ligt op de operationele (ITIL-) processen en het voortbrengingsproces van de Scrum Teams.


Jouw kracht
Je draagt het Agile gedachtegoed uit en blijft je teamgenoten uitdagen zich continu te ontwikkelen. Je hebt aantoonbare ervaring in het werken in Agile Scrum-teams. Je werkt nauw samen met verschillende interne en externe stakeholders. Het is belangrijk om bewust om te gaan met de verschillende perspectieven en belangen van de stakeholders en deze te voorzien van volledige en waardevolle informatie.


Wat we vragen

Je houdt van dynamiek, je bent stressbestendig en beschikt over uitstekende communicatieve vaardingheden. Natuurlijk is actuele, vakinhoudelijke kennis van de  ICT een must-have in deze functie. Daarnaast heb je een ijzersterk analytisch denkvermogen, waarmee jij makkelijk tot de kern van problemen kan komen. Wanneer je niet alleen accuraat bent, maar daarnaast ook proactief en overtuigend, lever je een belangrijke strategische bijdrage aan de verbeteringsslag die wordt gemaakt in onze organisatie. Je beschikt over een plezierige, energieke drive die een positieve flow brengt in de team(s) waarin je werkt.

Daarnaast beschik je over:

  • Een afgeronde opleiding op WO / HBO niveau met een belangrijk ICT component.
  • Minimaal 6 jaar werkervaring in de ICT als Functioneel Applicatiebeheerder, in een complexe applicatie-, data- en projectomgeving. Waarvan meerdere jaren in een senior rol.
  • Een leergierige houding, waarmee je nieuwe kennis snel eigen maakt en meegaat in ontwikkelingen.
  • Kennis van en ervaring die je graag met andere teamleden en vakbroeders deelt.
  • Een aanstekelijke teamspirit en een natuurlijk
  • ambassadeurschap voor de Agile/Scrum-werkwijze.
  • Goede communicatieve vaardigheden en een hoge organisatiesensitiviteit.
  • De intrinsieke motivatie om continu te willen verbeteren
  • Kennis van en ervaring met Dot.net, ASL2, ITIL Foundation.

 


Wat wij jou bieden

Een uitdagende functie waar je je passie in kwijt kunt en dagelijks nieuwe mogelijkheden tegenkomt. Je krijgt de ruimte om eigen initiatieven te ontplooien en tot mooie resultaten te komen. En er staat een enthousiast team voor je klaar. 

En dan ook nog:
• Een fulltime functie BBRA –schaal 10 en bedraagt maximaal € 4464,- per maand afhankelijk van opleiding, kennis en werkervaring.
• Veel mogelijkheden voor inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling.
• Een eindejaarsuitkering
• Shuttel vervoerskaart
• 35 vakantiedagen (inclusief 12 ADV-dagen op basis van fulltime inzet)
• Goede verlof-, pensioen en ziektekostenregeling.

 


Werken voor ondernemers

Werken bij KVK is werken voor 1,8 miljoen ondernemers, het hart van de Nederlandse economie. Als KVK stimuleren we ondernemerschap. We laten ondernemers starten, innoveren en groeien in binnen- en buitenland. We beheren het Handelsregister en leveren informatie, diensten en producten aan ondernemers. Dit doen we zoveel mogelijk online. 

We zijn een publieke, landelijke organisatie met zo'n 1400 betrokken medewerkers die oog hebben voor maatschappelijk belang. Om het beste uit onszelf te halen, werken we aan onze talenten en ontwikkelen we ons voortdurend. We dagen onszelf elke keer opnieuw uit om ondernemers in Nederland vooruit te helpen.

 


Tijd om te ondernemen

Met een ondernemende houding kom je binnen KVK het verst. Mensen die kansen signaleren en deze verzilveren, passen het beste bij ons. Ben jij zo iemand en herken jij jezelf direct als onze nieuwe Senior Functioneel applicatiebeheerder? Solliciteer dan nu.