Keywords:
Software Developer, Cyber Security, Java
Type:
Temporary employment
Location:
Utrecht
Education:
Bachelor (EQF 6), Master (EQF 7)
Published:
29/09/2020
Status:
Open
Apply before:
31/08/2021
Hours p/wk:
40

Description:

Als senior Java developer werk je aan de ontwikkeling van nieuwe software en onderhoud aan bestaande applicaties en systemen. Jij werkt met de nieuwste frameworks, op basis van het continuous delivery gedachtegoed. Vanuit jouw kennis en ervaring weet jij bij te dragen aan de digitale ambitie van KVK: het leven van ondernemers makkelijker maken met betekenisvolle informatie, toegang tot het Handelsregister, onze data, kennis en netwerken. Denk daarbij aan mooie uitdagingen zoals het volledig digitaal inschrijven mogelijk maken en het ontwikkelen van meerdere registers.

 

Samen met ondernemers, steden en rijksoverheid initiëren we creatieve projecten waarmee we ondernemend Nederland faciliteren. Ambitieuze startende ondernemers verbinden we met ervaren en succesvolle ondernemers. Met elkaar bedenken we nieuwe tools die gebruik maken van gegevens vanuit het Handelsregister en die verrijkt worden met andere data. Zo brengen we real-time en fact-based business opportunities in kaart. Ga jij als senior java developer je kennis en vaardigheden toepassen in deze mooie uitdaging?

 

 

Wat is jouw kracht?
Je bent een ambassadeur in je vakgebied waardoor mensen je graag volgen. Daarnaast heb je ruime ervaring opgedaan als ontwikkelaar. Ook ben je in staat om je kennis en ervaring op een prettige manier over te brengen. Uiteraard beschik je over analytisch denkvermogen en een behoorlijke dosis inventiviteit en creativiteit. Je kunt goed samenwerken (zowel intern als extern) en communiceert makkelijk met verschillende disciplines.

 

 

Wat ga je doen?
Als ervaren Java developer beheers je meerdere programmeertalen en weet jij te werken met bijvoorbeeld Hibernate en Spring. Daarnaast ben je altijd op zoek naar de beste ontwikkelomgeving, denk hierbij aan een docker omgeving. Nieuwe software wordt altijd gebouwd in de nieuwste versie. Je komt te werken in een open ruimte met een Agile cultuur. Je maakt deel uit van een scrumteam wat veelal bestaat uit een product owner, scrum master, functioneel applicatiebeheerder, analisten en testers. Als hecht team willen wij het beste product leveren, door aan de ondernemers overzichtelijke, gebruiksvriendelijke diensten te bieden.

 

 

Wat neem je mee?

- Hbo en/of wo werk- & denkniveau;
- meer dan 3 jaar ervaring als Java developer;
- minimaal 1 jaar ervaring in een beheerderrol;
- een goede kennis van: J2EE, XML, JPA, Queing, JSP, JAXB, XSLT, JTA, JBOSS, WILDFLY;
- kennis van de volgende frameworks: Hibernate , Spring , JUnit;
- kennis van de tooling: Maven, CD/CI;
- kennis van Lowcode.