Keywords:
ICT, Software Developer, IT infrastructure, Java, Software engineer
Type:
Permanent employment
Location:
Gouda
Education:
Bachelor (EQF 6), Master (EQF 7)
Published:
05/10/2020
Status:
Open
Apply before:
16/08/2021
Hours p/wk:
40

Description:

Software die er toe doet

Je hebt je bachelor of master op zak en bent klaar voor het echte werk: softwaresystemen die er toe doen en die een waardevolle bijdrage leveren aan de bedrijfsvoering van klanten. Bij ons bouw je mee aan innovatieve systemen die robuust zijn, tenminste tien jaar onderhoudbaar en perfect kunnen aansluiten op bestaande systemen. Als je toe bent aan die verantwoordelijkheid, dan maken we graag kennis met je!

 

Jouw werk als Software Engineer

Als Software Engineer bij Technolution werk je in compacte teams (zo’n 2 tot 10 collega’s) aan uiteenlopende projecten. Het ene moment werk je aan een systeem dat brugopeningen in verkeersroutes in de Botlek voorspelt. Een volgende keer ga je met Machine Learning aan de slag om patronen te herkennen in de slimme-meterdata van energieproviders. Een ding is zeker: bij Technolution ben je bezig met nieuwe technologie, zijn de projecten maatwerk en vaak ook multidisciplinair.

Binnen jouw team ontwerp, realiseer en test je jouw eigen deelsysteem. De focus ligt hierbij op kwaliteit en onderhoudbaarheid. Daarom krijg je de tijd en de ruimte om je werk zorgvuldig te doen en een goed resultaat af te leveren.

Je doet meer dan alleen code schrijven. Samen met je team bepaal je welke tools het best passen bij een opdracht. Daarbij kijk je naar de toekomst en overzie je de consequenties van de gemaakte keuzes. Je staat open voor nieuwe technologieën en je kunt zelfstandig de voor- en nadelen van een oplossingsrichting onderzoeken. Je neemt je verantwoordelijkheden in je project, werkt nauw samen met je teamgenoten en bent altijd gefocust op het behalen van een goed eindresultaat.

 

Typisch jij

Jij hebt:

► Een (bijna) afgeronde technische opleiding master of bachelor
► Kennis van Java, C#, .Net en/of Rust
► Interesse in embedded software en elektronica

Je hebt een uitstekende technische basis en inzicht, maar je weet dat je nooit bent uitgeleerd in dit vak. Je deelt je kennis graag, staat open voor suggesties van anderen en hebt oog voor nieuwe ontwikkelingen.

 

Jij bent:

► Oplossingsgericht en creatief
► Proactief en betrokken
► Kwaliteitsbewust en nauwkeurig
► Leergierig

 

Als software engineer sta je aan het begin van je carrière. Wil je doorgroeien richting systeem architect, ligt jouw interesse meer bij projectmanagement of wil je die keuze later maken? Jij bepaalt jouw richting, wij waarderen alle functies als even waardevol. Als het zover is begeleiden we je hier uiteraard bij.

 

Typisch wij

Alles ademt technologie bij Technolution. Met 200 technische professionals realiseren we al meer dan 30 jaar hoogwaardige software en elektronica voor klanten in mobiliteit, energie, industrie, security en hightech. Passie voor techniek, ownership en betrouwbaarheid zijn onze belangrijkste waarden.

 

> Technolution is in 1987 opgericht door 4 Westlandse techneuten

 

Over de arbeidsvoorwaarden kunnen we kort zijn: die zijn gewoon goed. Het beste bewijs? De loyaliteit van onze werknemers. Meer dan 50 collega’s werken hier al meer dan 12,5 jaar.

 

Dat wil ik - werken als Software Engineer bij Technolution
+ Software ontwikkelen in gevarieerde projecten
+ Technologie: Java, C# en Rust
+ Zelfstandigheid en ruimte voor individuele ontwikkeling
+ Werken met hoogopgeleide technische collega’s
+ Een korte sollicitatieprocedure