Keywords:
Cyber, Security, beveiliging
Type:
Permanent employment
Location:
Den Haag
Education:
Bachelor (EQF 6), MBO-4/HAVO/VWO (EQF 4)
Published:
08/09/2017
Status:
Open
Apply before:
31/12/2017
Hours p/wk:
28

Description:

Zorg jij ervoor dat onze klanten optimaal gebruik kunnen maken van mobiel- en internetbankieren? Krijg jij energie van het oplossen van verschillende klantvragen? Reageer dan nu!
 
Specialist transactieveiligheid
Locatie Tilburg/Eindhoven (het team zit nu nog in Tilburg, maar gaat dit jaar verhuizen naar Eindhoven) , 28-36 uur
 
 
De functie
 
Als specialist transactieveiligheid help jij klanten die technische problemen ervaren met mobiel- of internetbankieren. Je bent sparringpartner voor collega’s van andere afdelingen bij vragen over mobiel- en internetbankieren. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan de innovaties op de virtuele klantinteractie. Daarmee zorg je voor een continue doorontwikkeling in samenwerking met collega’s van ICT en gebruikersondersteuning.
 
Je stelt de juiste vragen en vraagt waar nodig door, zodat je snel samen met de klant helder hebt welke informatie of ondersteuning precies nodig is. Na afloop van het klantcontact ga je na of dit naar volle tevredenheid is verlopen. Je vraagt actief om feedback om je te kunnen blijven ontwikkelen en komt zelf met verbetervoorstellen.
 
Dit alles met lef en passie voor het vakgebied!
 
 
Onze afdeling
 
Het streven van Rabo Klantenservice is dat klanten zelfverzekerd financiële keuzes kunnen maken en er daarbij nooit alleen voor staan. Of het nu gaat om dagelijkse bankzaken of op belangrijke momenten in het leven van de klant. Anders gezegd: de klant mag verwachten dat we gewone dingen ongewoon goed doen en excelleren op de momenten die er toe doen. Dit doen we met ons team van maandag t/m vrijdag van 8.00-22.00 uur en in het weekend van 9.00-17.00 uur.
 
Rabo Klantenservice is de plaats waar alle klanten van Rabobank, zowel particuliere als zakelijke klanten, via virtuele live kanalen terecht kunnen voor dagelijkse bankzaken. De doelstelling van deze nieuwe organisatie is zorgen voor een 9+ klantbeleving door gewone dingen ‘buitengewoon’ goed te doen.
 
Rabo Klantenservice is opgedeeld in acht kringen die per kring 8-17 banken vertegenwoordigen. De 200-550 medewerkers per kring zijn ingedeeld in bankenteams zodat de verbinding naar de lokale bank en haar klanten optimaal geborgd blijft. Naast de bankenteams in de kringen zijn er binnen RKS verschillende specialistenteams die landelijk werken. Binnen het specialistenteam transactieveiligheid werken ervaren specialisten. Zij zijn specialist op het gebied van mobiel- en internetbankieren en staan opgesteld om de continuïteit van onze online dienstverlening zo optimaal mogelijk te laten verlopen.
 
 

Wij vragen

  • Minimaal MBO 4 diploma/HBO werk- en denkniveau
  • Brede kennis van de particuliere en/of zakelijke producten en diensten
  • Affiniteit met mobiel- en internet bankieren
  • In het bezit van WFT Basis
  • In het kader van bereikbaarheid voor onze klanten en collega’s vragen we maximale flexibiliteit en beschikbaarheid
Daarnaast ben je gericht op klanten. Jij wilt hen op de best mogelijke manier helpen en ben je in staat hen in de Engelse taal te bedienen. Verder ben je proactief en denk je in oplossingen.
 
Je herkent jezelf in de twee kerncompetenties van de Rabobank, Samenwerken en Klantbelang centraal stellen, en in de volgende competenties:
  • Communicatiekracht
  • Resultaten realiseren
  • Initiëren van verbetering

 

Aanvullende informatie

Boventallige Rabobank-medewerkers en medewerkers die zijn aangezegd worden met voorrang behandeld. Vermeld daarom in je motivatiebrief of er sprake is van boventalligheid en per wanneer.
 
Neem voor vragen over de sollicitatieprocedure contact op met Bianca Hoefnagel/Laura Last. Wil je meer weten over de inhoud van de functie neem dan contact op met Bianca van Zeeland, teamleider transactieveiligheid, telefoonnummer 06-10972759.
 
Deze vacature staat open tot er geschikte kandidaten zijn gevonden.
 
 
Solliciteren

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan via de knop “solliciteer nu” onderaan deze pagina. Je motivatiebrief en CV kun je richten aan Bianca Hoefnagel, recruiter. Vermeld altijd het vacaturenummer.
 
Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. De Rabobank toetst op basis van de “Regeling Screening Rabobank” alle nieuwe medewerkers op hun betrouwbaarheid om een functie bij de Rabobank te vervullen.
 
Een individueel assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 
Word jij de Rabobank?