Type:
Internship
Location:
Den Haag
Education:
Associate degree (EQF 5)
Published:
22/12/2023
Status:
Open
Apply before:
27/05/2024
Hours p/wk:
40

Description:

Kom jij stage lopen bij het kenniscentrum Cyber Security?

Studeer jij aan De Haagse Hogeschool en ben je op zoek naar een uitdagende onderzoeksstage op het gebied van cybersecurity? Lees dan verder! In onze nieuwe brochure vind je meer informatie over de beschikbare stageplekken van februari 2024 tot en met juni 2024.

ℹ Over het kenniscentrum
Binnen ons kenniscentrum doen we onderzoek naar cybersecurity. We kijken naar het gedrag van mensen, organisatiefactoren en technische aspecten. Hierdoor is onderzoek doen bij ons kenniscentrum voor studenten van veel verschillende opleidingen interessant.

👉 Wat bieden wij?
Als onderzoeksstagiair maak je deel uit van ons dynamische onderzoeksteam. Onder begeleiding van ervaren onderzoekers en experts ga je aan de slag met jouw specifieke onderzoeksvraag. Je leert hoe je een vraag op een systematische manier kunt beantwoorden. Dit doe je niet alleen door literatuur te bestuderen, maar ook door het opzetten van een experiment of het afnemen van interviews. In sommige projecten werk je ook aan een praktische oplossing of tool, zoals bijvoorbeeld een app, die bedrijven en organisaties kunnen toepassen.

📝 Meer weten?
Bekijk onze brochure, lees meer over de beschikbare stageplekken en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan waardevol praktijkgericht onderzoek op het gebied van cybersecurity. https://www.dehaagsehogeschool.nl/media/studentenbrochurekccybersecurity

Wil je meer weten over het kenniscentrum Cyber Security? Neem dan een kijkje op onze website! ⬇
https://lnkd.in/e2trVj3A