Keywords:
Cyber, Security, ICT, Software Developer, Education, Short Programme, Talent, Cyber Security, Young
Type:
Internship
Location:
Rotterdam
Education:
Associate degree (EQF 5), Bachelor (EQF 6), Master (EQF 7)
Published:
09/01/2018
Status:
Open
Apply before:
16/07/2019
Hours p/wk:
40

Description:

Doel en achtergrond

ThreadStone Cyber Security groeit en de omvang van de klanten neemt toe. Veilig omgaan met informatie is juist voor organisaties als de onze van levensbelang. Ons platform bevat gevoelige data van onze klanten (m.n. kwetsbaarheden van bedrijfsnetwerken en websites) waar we veilig mee om moeten gaan. Er wordt veel geïnvesteerd in het veilig hebben én houden van onze software.

 
Voor het veilig houden van de software is het van belang dat er dagelijks wordt gewerkt aan verdere uitbreiding/verbetering van ons platform. Het steeds snel kunnen opleveren van nieuwe functionaliteit wordt steeds belangrijker, waardoor het testen in een steeds korter tijdsbestek moet plaatsvinden. Hierdoor willen we het testen van de belangrijkste processen, juiste verwerking van data , performance en security (deels) automatiseren. Hiervoor is een plan opgezet met de belangrijkste testscenario’s dat geïmplementeerd moet worden. Aan jou de taak om dit plan verder uit te bouwen en de testscenario’s te ontwikkelen in geautomatiseerde testsimulatie software.

Wat moet er gebeuren?

-    Doornemen huidige testplan;
-    Opzetten belangrijkste test-scenario’s in geautomatiseerde test-software die (automatisch) dagelijks kan worden uitgevoerd;
-    Documenteren belangrijkste bevindingen en komen tot verbetervoorstellen die weer in het testplan kunnen worden opgenomen om zo te komen tot continue verbetering.

Wat verwachten we?

-    HBO opleiding (IT gerelateerd);
-    Kennis hebt van IT beveiliging en – processen;
-    Dat je doortastend en leergierig bent;
-    Dat je goed zelfstandig kunt werken en afspraken nakomt;
-    Dat je goed kunt communiceren en dingen begrijpelijk op papier kunt zetten (in het Nederlands);

Lijkt je interessant?

Top! Kom langs op ons kantoor in The Hague Security Delta. Stuur ons vooraf even je motivatie met CV naar rene.van.etten@threadstone.eu of bel gewoon even als je vragen hebt (085-0607000) en vraag naar René van Etten. De plaats waar deze stage uitgevoerd moet worden is Den Haag en/of Rotterdam.