Type:
Internship
Location:
Duiven
Education:
Bachelor (EQF 6)
Published:
06/09/2017
Status:
Open
Apply before:
30/04/2018
Hours p/wk:
32

Description:

Heb jij belangstelling voor veiligheid en hiermee meertaligheid op de werkvloer? Solliciteer dan nu voor deze afstudeerstage!

 

Wat houdt de functie in?

Liandon werkt steeds vaker samen met derden bij de uitvoering van werkzaamheden. Dit zijn vaak Nederlands(talige) aannemers of leveranciers, maar het komt ook regelmatig voor dat niet-Nederlandstalige werknemers of organisaties worden ingezet.
Vanuit oogpunt van veiligheid op de werkplek is het noodzakelijk dat de verschillende partijen elkaar snel en eenduidig begrijpen bij onderlinge communicatie.

Je gaat voor deze functie na welke doelgroepen binnen Liandon te maken krijgen met meertaligheid en wat de consequenties zijn bij het introduceren van meertaligheid.
We vragen van je om beleidsvoorstellen te doen voor meertaligheid bij Liandon. Hierbij is het zaak dat medewerkers ook optimaal geholpen worden bij deze overgang naar meertaligheid.
Belangrijk aandachtspunt is hierbij dat het veiligheidsaspect van deze maatregel voorrang houdt.
Je geeft daarom dan ook aan wat de randvoorwaarden zijn en op welke wijze invulling aan deze randvoorwaarden geboden kan worden.
 

Wat vragen we van je?

We vragen een kandidaat voor een afstudeerstage met tenminste HBO werk- en denkniveau die beschikbaar is voor een periode van circa drie maanden of - in overleg - langer.
We denken hierbij bijvoorbeeld aan iemand met een onderwijskundige opleiding, gericht op leren in organisaties.
 
Verder beschik je over:

  • Je zult voor deze opdracht contact moeten leggen met medewerkers vanaf uitvoering tot management. Goede communicatieve vaardigheden, in woord en geschrift, zijn daarom belangrijk.
  • Je bent in staat zelfstandig en proactief je werk uit te voeren.
  • Je bent in staat draagvlak te creëren door de juiste stakeholders te betrekken bij het opstellen van de plannen.

 

Wat bieden wij je?

Een uitdagende en zeer afwisselende stage in een organisatie die volop in ontwikkeling is. Uiteraard hoort hier een goede stagevergoeding bij en ondersteunen wij je met alle middelen waardoor je je werk goed kunt uitvoeren.

 

Waar ga je werken?

Alliander is een groot Nederlands netwerkbedrijf, dat ervoor zorgt dat miljoenen klanten dagelijks stroom en gas hebben. Voor wonen, werken, vervoer en recreatie. We staan voor een energievoorziening die iedereen onder gelijke condities toegang geeft tot betrouwbare, betaalbare en duurzame energie. Nu en in de toekomst. Dat is waar wij iedere dag samen aan werken. We bieden onze professionals ruimte voor vernieuwende en slimme ideeën. Ruimte voor jouw energie.

Liandon is het expertcentrum van Alliander. Liandon is specialist in duurzame energietechnologie, verduurzaming, technische innovaties en complexe energienetten.
Liandon is onderdeel van Alliander N.V. Dit is de holding van onze groepsmaatschappijen, waaronder ook Liander en diverse start-ups.
Je gaat werken bij de afdeling HSEQ van Liandon. De afdeling HSEQ is groeiend en ondersteunt met 10 medewerkers de Liandon organisatie bij vragen op gebied van veiligheid, kwaliteit en milieu. HSEQ stelt – binnen de kaders van Alliander- eigen beleid op gebied van HSEQ op.

 

Contactinformatie

Standplaats: Duiven

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met ons stagebureau via de mail: stage@alliander.com of telefoonnummer: 06-21298691. Wil je direct solliciteren, upload dan je curriculum vitae en een duidelijke motivatie via de ‘direct solliciteren’-button.

Screeningbeleid
Alliander screent alle sollicitanten. Afhankelijk van de functie bestaat de screening uit de volgende stappen: het nagaan van referenties, het toetsen van de authenticiteit van identiteitspapieren en diploma's, een integriteitsonderzoek en het opvragen van een verklaring omtrent gedrag. Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.