Keywords:
consultancy
Type:
Permanent employment
Location:
Amsterdam
Education:
Bachelor (EQF 6), Associate degree (EQF 5)
Published:
21/12/2016
Status:
Open
Apply before:
30/01/2017
Hours p/wk:
37

Description:

Ben jij de persoon die graag met klanten werkt, de wereld graag stukje veiliger voor ze maakt en een passie heeft voor security? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij richten ons op het leveren van security diensten op mobiele devices. Met onze belangrijkste dienst Enterprise Mobility Management (EMM) ontsluiten we bedrijfsgegevens op een veilige manier op smartphones en tablets. Hiermee zijn eindgebruikers in staat met elk device op elke plaats veilig te werken. Onze diensten leveren we aan een groot aantal klanten, van corporates tot aan het mkb. 

 

Jouw rol als Technisch Consultant Mobility

Als Technisch Consultant verzorg je de implementatie van de Enterprise Mobility Management oplossing binnen de IT omgeving van de klant en ben je het aanspreekpunt voor de klant. Je vertaald functionele klantvragen naar de technische oplossing en adviseert klanten over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten. Samen met de Technisch Product Manager denk je na over kansen om de dienstverlening te verbeteren en helpt deze implementeren. Daarnaast ondersteun je klanten bij het oplossen van complexe verstoringen en ondersteun je bij het doorvoeren van wijzigingen.

 

Wat verwachten wij van jou?

  • HBO werk- en denkniveau.
  • 2-3 jaar ervaring met security op mobiele devices.
  • Kennis van networking, firewalls, AD, SSL, certificates, KDC, APNs, Unix CLI, VMware, Exchange en ActiveSync is een pre.
  • Je kan goed in teamverband werken en neemt initiatief.
  • Je bent klantgericht en in staat in een dynamische omgeving gestructureerd te werken.
  • In bezit van rijbewijs B.
  • Spreekt en schrijft Engels.

Wat bieden wij?

  • Werken in een zeer dynamische afdeling in hoogwaardige technische security omgeving.
  • 37-urige werkweek, een toeslag van 12,5% van je bruto maandsalaris (CAO budget), vergoeding reiskosten woning-werk, mobiele telefoon en laptop, 50% korting op KPN producten & diensten en uitstekende pensioenvoorwaarden
  • Goede doorgroei- en opleidingsmogelijkheden (KPN Academy) en een persoonlijk opleidingsbudget van € 1.000, -. Sterker nog, we verwachten van jou dat jij je blijft ontwikkelen!

Over KPN / Wie zijn wij?

KPN heeft het tot één van haar speerpunten gemaakt om haar (ICT) security dienstverlening uit te breiden en deze niet alleen toegankelijk te maken voor de bovenkant van de markt, maar een passend en betaalbare oplossing te bieden voor elk type klant. Op deze manier wil KPN niet alleen de maatschappij en haar klanten tegen security bedreigingen beschermen, maar ook adviseren en ondersteunen in complexe security oplossingen. Om het succes continu te laten stijgen, zijn we hard op zoek naar gedreven technische consultants  die ons team komt versterken!

 

Meer informatie of solliciteren?

Wij zien graag jouw sollicitatie tegemoet. Voor meer informatie over deze functie of procedure kun je contact opnemen met Nicolette Schmitz-Meunier, Corporate Recruiters via email nicolette.schmitz-meunier@kpn.com of telefonisch via 06-23301836

 

Een (e-)assessment en screening zijn onderdeel van het sollicitatieproces van KPN.