Keywords:
ICT, Software Developer
Type:
Temporary employment
Location:
Groot-Ammers
Education:
Associate degree (EQF 5), MBO-4/HAVO/VWO (EQF 4)
Published:
14/09/2020
Status:
Open
Apply before:
01/04/2024
Hours p/wk:
40

Description:

Door groei van zowel het aantal klanten als de uitbreiding van onze software-oplossingen bij bestaande relaties zoeken wij per direct versterking van ons team. Wij zijn op zoek naar ICT-specialisten met talent en een inventief karakter.

 

Wat ga je doen als (Technisch) Consultant / Ontwikkelaar ICT?

Als (Technisch) Consultant ben je in teamverband actief met verschillende (implementatie-)projecten voor diverse opdrachtgevers. Samen met de klant en je Lucom-collega’s kom je tot procesgerichte oplossingen, die je uiteindelijk ook succesvol implementeert. We hebben klanten in diverse branches, zoals banken, telecommunicatie, overheid, dienstverlening, logistiek, etc. Geen project is hetzelfde, dus je kunt je kennis en kunde voortdurend uitbreiden. We werken vanuit het thuisfront in Groot-Ammers, maar de contacten met de klant vinden zowel bij ons op kantoor als bij de klant op locatie plaats.

 

Wat vragen wij?

Je beschikt over een goede technische ICT basiskennis, maar daarnaast heb je ook ervaring en/of affiniteit met de functionele kant van ICT. Met andere woorden, wat bouw ik, voor wie en hoe kan ik zorgen voor een optimale oplossing of applicatie. Je vindt het prettig om aan gevarieerde kortlopende projecten te werken. Je werkt graag in teamverband, maar je neemt ook de ruimte om zelf oplossingen te bedenken. Je hebt een pragmatische, innovatieve manier van denken en een oplossingsgerichte instelling. Je wilt kwaliteit leveren en van toegevoegde waarde zijn. Je bent leergierig, maar je wilt ook kennis met anderen delen?

 

Verder heb je:

- Een relevante afgeronde HBO-opleiding (of MBO met aanvullende ervaring / opleiding);

- Ruime ervaring met programmeertalen (bij voorkeur o.a. Javascript);

- Kennis van databases;

- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

- Affiniteit met het verbeteren van bedrijfsprocessen;

- Goede communicatieve vaardigheden.

 

Wat bieden wij?

- Een goed salaris.

- Een vaste aanstelling bij bewezen geschiktheid.

- Uitstekende secundaire voorzieningen (verzekeringen, pensioen, etc.).

- 27 verlofdagen (bij een fulltime contract).

- 8% vakantietoeslag.

- Een informele werksfeer met aandacht voor het individu.

- Volop kansen op specialisatie en/of toenemende verantwoordelijkheid.

 

Zin om bij ons te komen werken?

De belangrijkste factoren voor het succes zijn tevreden klanten en enthousiaste en deskundige medewerkers die het plezierig vinden om in korte tijd mooie oplossingen te leveren. Dankzij de diversiteit van de projecten en klanten biedt elk project weer nieuwe uitdagingen. Voel jij je hierdoor aangesproken? Dan kun je direct solliciteren!