Keywords:
Cyber, ICT, Securitytester
Type:
Permanent employment
Location:
Rotterdam
Education:
Bachelor (EQF 6), Master (EQF 7)
Published:
19/12/2018
Status:
Open
Apply before:
15/07/2019
Hours p/wk:
36

Description:

Algemene informatie

Standplaats: Woerden


De KvK is bezig met deze grote transformatie. Met onze Agile werkwijze spelen wij sneller in op de behoefte van onze klanten en producten, en maken we onze diensten toegankelijker voor ondernemers. Als ervaren tester in automatisering ben jij een meester in het identificeren, plannen en uitvoeren van tests. Binnen een scrumteam bewaak jij de kwaliteit van onze producten. Jouw expertise is in alle vormen terug te zien! Door jouw persoonlijkheid en ervaring maak jij het verschil en draag je bij aan het waarmaken van onze ambities!

Jouw kracht
Je hebt veel ervaring in scrum- en DevOps teams. Met jouw Agile mindset, energieke en pro-actieve houding ben je sterk in samenwerken. Jij neemt het voortouw en coacht graag je collega’s. Je weet je kennis en ervaring goed over te brengen. Je bent nieuwsgierig naar de software en welke ontwikkelingen er zijn. Je denkt graag mee en komt met passende oplossingen. Je houdt zo het overzicht over wat er is gebouwd en wat er nog gebouwd en getest moet worden. Als Senior Tester zit jij bij ons op de juiste plek met een mooi groeipad voor ogen!


Wat we vragen

Als ervaren Tester kom je terecht in een van onze scrumteams. Samen met je team werk je aan vernieuwing, doorontwikkeling en beheer binnen de KvK. Jij bent dé Agile Tester met ervaring op het gebied van testautomatisering en versterkt ons team zowel in de uitvoering als groei in expertise op het gebied van testautomatisering. Het door ontwikkelen en onderhouden van Test Frameworks met behulp van tools als Selenium is aan jou goed besteed. Je automatiseert met Page Object en page factoring WebDriver. Je rapporteert over testresultaten in de vorm van risico’s. Jij weet je weg te vinden in het technisch testen! 

 

Daarnaast beschik je over:

 • Een HBO/WO-opleiding bij voorkeur richting Informatica;
 • Minimaal 3 - 5 jaar ervaring in soortgelijke functie;
 • Ervaring met opzetten van unit-, integratie- en geautomatiseerde ketentesten;
 • Certificatie Agile Tester en PSM I is een pre;
 • Certificatie A:ISTQB® en/of B: TMap NEXT®;
 • Ervaring met testen van webapplicaties, Selenium Webdriver en BDD;
 • Ervaring met ontwikkelen in Java of C#.


Wat wij jou bieden

Een uitdagende functie waar je je passie in kwijt kunt en dagelijks nieuwe mogelijkheden tegenkomt. Je krijgt de ruimte om eigen initiatieven te ontplooien en tot mooie resultaten te komen. En er staat een enthousiast team voor je klaar.

 

En dan ook nog:


 • Een fulltime functie BBRA –schaal 10 en bedraagt maximaal € 4464,- per maand afhankelijk van opleiding, kennis en werkervaring.
 • Veel mogelijkheden voor inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling.
 • Een eindejaarsuitkering
 • Shuttel vervoerskaart
 • 35 vakantiedagen (inclusief 12 ADV-dagen op basis van fulltime inzet)
 • Goede verlof-, pensioen en ziektekostenregeling. 


Werken voor ondernemers

Werken bij KVK is werken voor 1,8 miljoen ondernemers, het hart van de Nederlandse economie. Als KVK stimuleren we ondernemerschap. We laten ondernemers starten, innoveren en groeien in binnen- en buitenland. We beheren het Handelsregister en leveren informatie, diensten en producten aan ondernemers. Dit doen we zoveel mogelijk online.

We zijn een publieke, landelijke organisatie met zo’n 1400 betrokken medewerkers die oog hebben voor maatschappelijk belang. We werken op 20 plekken in het land, waaronder het hoofdkantoor in Utrecht. Om het beste uit onszelf te halen, werken we aan onze talenten en ontwikkelen we ons voortdurend.


Tijd om te ondernemen

Met een ondernemende houding kom je binnen KVK het verst. Mensen die kansen signaleren en deze verzilveren, passen het beste bij ons. Ben jij zo iemand en herken jij jezelf direct als onze nieuwe Tester (Testautomation)?

Solliciteer dan nu.

 

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Loek Bueneker, corporate recruiter, via (06) 256 864 69

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.