Keywords:
Cyber, Security, Education Market, Security Domain, ICT, Cybercrime
Type:
Permanent employment
Location:
Veenendaal
Education:
Associate degree (EQF 5), Bachelor (EQF 6)
Published:
08/04/2019
Status:
Open
Apply before:
19/08/2019
Hours p/wk:
40

Description:

Binnen de opsporing komt -terecht- steeds meer aandacht voor het bestrijden van cybercrime. Het gaat dan over verschillende delicten; van Marktplaats-fraude tot DDOS-aanvallen en van phishing tot geavanceerde ransomware verspreiding. Voor het aanpakken van al deze criminaliteit is een goede basiskennis nodig van de techniek. 

Door de groeiende vraag naar trainingen zijn wij op zoek naar een enthousiaste trainer met opsporingservaring en kennis van Cybercrime.

Als trainer ben je primair actief binnen de business unit DataExpert Academy (voorheen DiEx). Naast het verzorgen van trainingen op ons kantoor in Veenendaal, werk je ook op diverse trainingslocaties binnen Nederland en incidenteel in het buitenland. 

Wanneer je geen trainingen geeft, werk je samen met het team aan het ontwikkelen van nieuwe of het updaten van bestaande trainingen. Ook verzorg je samen met de trainers/medewerkers de acquisitie van nieuwe trainingsopdrachten. Je bent niet alleen medewerker, maar ook één van de teamspelers die meewerkt DataExpert Academy te laten groeien.

Natuurlijk is er veel ruimte om jezelf in jouw vakgebied verder te ontwikkelen en andere activiteiten te ontplooien. Er zijn mogelijkheden te over in het grote aanbod aan producten en diensten van DataExpert en DataExpert Academy.

Wie ben jij? 
Om deze functie succesvol te maken, beschik je over de volgende competenties:

  • Je bent een ervaren, zelfstandige en proactieve trainer
  • Je hebt kennis van (digitale) opsporing of aantoonbare affiniteit met recherchewerk.
  • Je bent digitaal zeer vaardig.
  • Je hebt verstand van cybercrime en cyber security.
  • Je bent klantgericht en creatief.
  • Je hebt ervaring met het ontwikkelen van trainingen (een pré).
  • Je bent flexibel.
  • Je bent voor minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Wat mag je van ons verwachten?
Naast de afwisseling en zelfstandigheid die deze functie biedt, krijg je als Trainer bij DataExpert de mogelijkheid om bij een bedrijf te werken dat bijdraagt aan de veiligheid in de maatschappij. Je werkt in een kennisintensieve werkomgeving waarin je veel uitdagingen krijgt en de mogelijkheden hebt om je verder te ontwikkelen. Verder staat in deze werkomgeving de klant centraal. Binnen DataExpert hangt een informele werksfeer en wordt er waarde gehecht aan onderlinge samenwerking en de goede reputatie in de markt. Ook bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Wie is DataExpert?
DataExpert, gevestigd in Veenendaal, bestaat al 28 jaar en is leverancier voor overheden en het bedrijfsleven. Wij leveren softwareproducten en diensten op gebied van (digitaal) onderzoek, misdaadanalyse, cyber security en cybercrime. Daarnaast heeft DataExpert een uitstekende reputatie op gebied van support, consultancy en training. 

DataExpert staat voor kennis en kunde. Wij weten wat er speelt bij de klanten, wanneer dit speelt en waarmee we de klant kunnen helpen. Wij kennen onze oplossingen en het proces bij de leverancier waardoor wij snel en flexibel kunnen inspelen op behoeften in de markt.

De DataExpert Academy is ontstaan uit de samenwerking tussen DataExpert met de trainingsorganisatie Di-Ex uit Utrecht. DataExpert Academy zorgt voor maatwerktrainingen op het gebied van internetonderzoek, cybersecurity en cybercrime bestrijding. Deelnemers aan de trainingen zijn veelal politiemedewerkers, defensie, gemeentes of andere opsporingsdiensten.

Interesse in deze veelzijdige functie?
Herken jij je in de hiervoor omschreven functie en heb jij zin om bij DataExpert Academy te komen werken? Neem dan contact op via het mailadres: vacature@dataexpert.nl.

Meer informatie over de functie kun je krijgen bij Sjoerd van der Meulen of Erik Boerboom via het algemene nummer van DataExpert: 0318-543173.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.