Keywords:
Education Market, Urban Security
Edu type:
Formal education
Location:
Zwolle
Education:
MBO-3 (EQF 3)
Start date:
01/08/2024
Study Load:
5040 hrs
Duration:
3 years
More information

Description:

Aansturen, bijsturen en plannen. Kies je voor de opleiding Beveiliger 3 dan kies je voor een leidinggevende functie. Je kunt goed organiseren en hebt overzicht. Als teamleider stuur je je mede-beveiligers aan en weet je wat er nodig is voor goed beveiligingswerk. Ben jij die teamspeler met oog voor veiligheid? Meld je snel aan!

 

Over deze opleiding

De opleiding duurt drie jaar. Werken in de beveiliging betekent dat je ook in de avonduren, 's nachts, in de weekenden of zelfs in de vakanties werkt. Ook de stage tijdens de opleiding vindt regelmatig buiten de standaard schooluren plaats.
 

Stages

Je gaat vijf dagen per week naar school waarbij theorie en praktijk elkaar afwisselen. Stages nemen zo’n 40% van de totale opleidingsduur in beslag. Zo doe je veel beroepservaring op en sluit de opleiding goed aan op de praktijk. Ook loop je regelmatig met evenementen mee. Deelname hieraan is verplicht.
 

Keuzedelen

Tijdens de opleiding volg je keuzedelen. Een keuzedeel geeft je verdieping of verbreding van jouw kennis. Het opleidingsteam informeert je over de mogelijkheden bij de start van je opleiding.