Keywords:
Law, Finance
Edu type:
Formal education
Location:
Eindhoven
Education:
Bachelor (EQF 6)
Start date:
01/09/2022
Study Load:
6720 hrs
Duration:
4 years
More information

Description:

Heb je iets met de dynamische financiële wereld en vind je het leuk om mensen en bedrijven te adviseren over hun financiële en fiscale toekomst? Bij Finance, Tax and Advice duik je diep in de financiële kennis en leiden we je op tot financieel of fiscaal expert.

 

 

Over de opleiding
Tijdens deze opleiding maken we je wegwijs in de financiële en fiscale wereld. Je legt een brede financiële- en fiscale basis, waarbij verschillende opdrachten aan bod komen. Denk aan de aankoop van een eigen woning, het geven van financieel advies aan een klant en fiscaal advies op basis van belastingaangiftes.

 

 

Waarom de opleiding Finance, Tax and Advice?
- Het is een kleinschalige opleiding met aandacht voor jou en je persoonlijke ontwikkeling.
- Onze vakkundige docenten zijn betrokken en kennen de praktijk op financieel en fiscaal gebied.
- Er worden regelmatig bedrijfsbezoeken en gastlezingen georganiseerd.

 

 

Wat ga je leren?
Je leert alle vakken en vaardigheden die je nodig hebt om als financieel of fiscaal expert aan de slag te gaan. Hierbij krijg je intensieve persoonlijke begeleiding. Ook leer je de wensen van de klant in kaart te brengen en deze te vertalen naar een cijfermatig onderbouwd advies.

- Goede mix tussen praktijk, theorie en zelfstudie
- Vaardigheden: onderzoeken, adviseren, presenteren en reflecteren
- Vakken: financiële en fiscale planning, integraal advies, belastingen, recht, bedrijfseconomie, financieren en ethiek.

 

 

Na je opleiding
Ben jij op zoek naar een adviesfunctie in de financiële wereld? Dat komt als afgestudeerde van de opleiding Finance, Tax and Advice wel goed. Ga aan de slag bij een bank, een financieel advieskantoor, een verzekeraar of de Belastingdienst als:

- Financieel adviseur
- Risicomanager
- Bedrijfsfiscalist
- Hypotheekadviseur
- Belastingadviseur