Keywords:
ICT
Edu type:
Formal education
Location:
Vlissingen
Education:
Bachelor (EQF 6)
Start date:
01/09/2020
Study Load:
6720 hrs
Duration:
4 years
More information

Description:

Veel van de dingen die je online doet zijn gebouwd door een ICT’er. Van online winkelen, tot games tot de nieuwste apps. Wil jij leren hoe je de systemen achter de programma’s ontwerpt en bouwt voor verschillende devices? Kies dan voor de opleiding ICT aan de HZ!

 

ICT is niet meer weg te denken.  Als ICT’ er bouw, ontwerp en adviseer je over informatiesystemen die goed, snel en veilig werken voor de gebruiker. Denk bijvoorbeeld aan webshops of de nieuwste applicaties.  Daarnaast houd je je bezig met het analyseren en verzamelen van data. Je houdt je tijdens de opleiding dus niet alleen bezig met de technische kant van informatica, zoals programmeren, software ontwikkelen en ontwerpen,  maar je kijkt ook hoe bedrijfsprocessen verbeterd kunnen worden.

 

Naast je interesse voor technologische ontwikkelingen, ben je nieuwsgierig en creatief. Wil jij straks aan de slag als applicatieontwikkelaar, ICT-consultant of programmeur in het bedrijfsleven of de overheid?  Met de opleiding ICT aan de HZ word je opgeleid tot een technische alleskunner die straks overal aan de slag kan!

 

NVAO accreditatie

Dit programma is officieel erkend en geaccrediteerd bij de Accreditatie Organisatie van Nederland en Vlaanderen (NVAO).