Pantyr ontwikkelt en levert software aan lokale overheden. Onze missie is het versterken van de lokale overheid in het waarborgen van een veilige leefomgeving.

Pantyr levert software waar veiligheidsprofessionals dagelijks met vertrouwen mee aan de slag kunnen. Lokale overheden die werken met software van Pantyr kunnen rekenen op ons oog voor detail en continue ondersteuning.Wij specialiseren ons op het veiligheidsdomein. Onze software versterkt de informatiepositie van de lokale overheid.

In 2016 zijn wij gestart met het meldpunt voor ondermijning Meld een Vermoeden en inmiddels leveren wij software aan meer dan 25 gemeenten door heel Nederland. Sinds 2021 bieden wij ook Atlas aan als case management voor het veiligheids casuïstiek. 

Bij Pantyr bouwen wij software die overal toepasbaar is. We ontwikkelen onze software in co-creatie met onze gebruikers zodat het aansluit op het werkproces. Daarbij betrekken we alle stakeholders, veiligheids professionals, juridische experts en IT. Met als resultaat een kwalitatief product dat aansluit op het werkproces.